Intel’den “Fantastik” Reklam Kampanyası

INTEL FD PR

Intel, “Fantastik Değişim” adlı yeni reklam kampanyası ile bilgisayar kullanıcılarını, kendilerine sorun çıkaran eski bilgisayarlarını yenileriyle değiştirmeye davet ediyor.

Intel, eski bilgisayarların kullanıcılara yarattığı sorunlara dikkat çekmek, kullanıcıları bilgisayarlarını yenilemeye teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanyaya imza attı. Türkiye’deki tüm teknoloji perakendecilerinin ve üreticilerin destek verdiği “Fantastik Değişim” adlı kampanya, “Bilgisayarın seni değiştirmeden sen bilgisayarını değiştir” sloganıyla BLAB tarafından yaratıldı. Kampanya gençlerin dikkatini çekmek için bir kısa metraj film kurgusunda hazırlandı.

FDkeyvisual

Kampanyanın merkezinde fantastikdegisim.com adresinden izlenebilen yaklaşık 9 dakikalık kısa film bulunuyor. Filmde, eski bilgisayarları yüzünden istenmeyen yeteneklere sahip olan 4 karakterin hikayesi farklı bir bakış açısı ve esprili bir dille anlatılıyor. Kampanya gazete ilanları, mağaza içi aktiviteler, sosyal ve dijital medya ile desteklenecek.

Prodüksiyonu edcommercials tarafından yapılan filmin yönetmenliğini, Campaign dergisi tarafından dünyanın en iyi 40 reklam yönetmeni arasında gösterilen, bugüne kadar Volkswagen, Coca-Cola, Mercedes, BMW, Fanta gibi dev markaların reklam kampanyalarını yönetmiş ödüllü yönetmen Sebastien Grousset üstlendi. İstanbul’da 5 farklı mekanda çekilen filmde toplam 75 kişilik set ekibi görev yaptı. Kurgusu, müziği, telesine ve post prodüksiyonu İspanya’da tamamlanan filmin yapımı hazırlıklar dahil 3 ay sürdü. Filmdeki tüm detaylar büyük bir özenle hazırlandı. Filmde org çalan Kemal karakteri rolüne hazırlanırken piyano eğitmeninden 60 saatin üzerinde ders aldı. Gerçekçi görünmesi için altın günü sahneleri, davet edilen yirminin üzerinde kadın ile gerçek bir evde çekildi.

 Apple, Bitcoin Mağduru!