Instagram’ın Tasarımı Değişti!

Instagramin Tasarimi Degisti

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram’ın tasarımı değişti.

2010 yılında iOS platformu için yayınlanan uygulamanın bu kadar popüler olabileceği kimsenin aklına gelmemişti. Ancak gözünü ondan ayırmayan bir firma vardı; Facebook.

Instagram'in Tasarimi Degisti!

İlk olarak iOS platformu için 2010 yılında yayınlanan Instagram’ın bu kadar popüler olabileceği kimsenin aklına gelmemişti. Yapılmayanı yapıp çeşitli filtre seçeneklerini barındıran bir fotoğraf paylaşma platformu olarak hatamıza giren Instagram, hızla yükselirken Facebook’un gözünden kaçmamıştı.

Facebook’un fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram dün sürpriz bir şekilde web tasarımını yenilediğini duyurdu. Mobil platformlardaki uygulamanın düz tasarıma sahip olmayan ilkel simgesini değiştirmemesiyle eleştirilen şirket, yeni web arayüzü ie bu eleştirilerin dozunu azaltmayı hedefliyor.

Artık tamamen düz ve sade bir web arayüzüne sahip olan platform, tek sırada 5 fotoğraf yerine daha büyük boyuta sahip 3 adet fotoğraf gösterecek. Yeni tasarımında dikkat çeken bir diğer nokta ise rastgele fotoğraflarımızdan oluşan kapak fotoğrafının artık olmaması.

Instagram’ın yeni web arayüzünü siz nasıl buldunuz?

Apple Ateş Püskürdü!