Infiniti’den Yeni Model Atağı!

infiniti emerg e concept

Infiniti global premium marka olma stratejisi doğrultusunda isimlendirme değişikliğine giderek önemli bir adım daha attı. Infiniti 2014 yılının son ayından itibaren tüm ürün gamı için yeni birisimlendirme politikası belirledi. Infiniti’nin tüm modelleri Q ve QX kodlu armalar taşıyacak.

Infiniti’nin model serilerinde Q kodu; ‘Sedan’ ve ‘Cabrio’ otomobiller için QX kodu ise ‘Crossover’ ve ‘SUV’ modelleri için kullanılacak. Her bir model, seri içerisindeki hiyerarşiyi temsil eden çift haneli rakamla tanımlanacak. Bu stratejik değişim, Infiniti portföyünün genişlemesine paralel olarak markanın büyüme planlarının da bir göstergesi olarak tanımlanıyor.

Bu büyük değişimle ilgili açıklama yapan Infiniti Motor Company Limited Başkanı Johan de Nysschen şunları söyledi: ”Son birkaç aydır, perakendecilerimiz, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile markamız hakkında görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerin sonucunda, genişleyen portföyümüzde yer alan model serimizi müşterilere tanıdık hale getirmek için “yeni bir kimlik ve yön” ihtiyacı ön plana çıktı. Bunu hayata geçirebilmek için basit ve tutarlı bir adlandırma yapısına ihtiyacımız vardı. Uzun araştırma ve değerlendirmelerden sonra, “Q” harfinin gelecek nesil Infiniti modellerinin kimliğini vurguladığı sonucuna vardık”

infiniti emerg e concept

Infiniti’nin yeni adlandırma stratejisi, mevcut ürün gamında yeni model yılı çeşitleri tanıtıldıkça kademe kademe uygulanacak.

Assansin’s Creed Unity Baş Ağrıtıyor!