Imou Looc güvenlik kamerası: Eviniz için aktif koruma

hthtj65566

#İŞBİRLİĞİ

Güvenlik, hayatımızın her noktasında en önemli konulardan bir tanesi. Yaşadığımız evden çalıştığımız ofise, hatta günlük aktivitelerimizde kullandığımız güzergahlara kadar. Bu yazımızda ise Imou Looc güvenlik kamerasından söz edeceğiz. Evet, konumuz ev güvenliği.

Imou Looc, ev güvenliğiniz için tercih edebileceğiniz kullanışlı bir ürün. 308 gram ağırlıktaki ürün, 2 metreyi aşkın uzunlukta bir kabloya sahip. Tabii ki kutusundan kolay montaj için gerekli aparatlar da çıkıyor ve istediğiniz noktaya rahatlıkla konumlandırabiliyorsunuz. Ek olarak, beyaz rengin yanında siyah ve kamuflaj silikon kılıf seçenekleri de var. Bu sayede ürünü konumlandırırken çevresel detayları da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Kötü hava şartları için de endişe etmenize pek gerek yok. Çünkü kameranın IP65, suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası mevcut.

Beyaz renkte, minik bir topu andıran kameranın üst kısmında bir de panel var. Burayı açtığımızda, WPS/reset tuşunu ve microSD kart girişini görüyoruz. Böylelikle uzun süreli kayıtları depolama şansımız var. Kutudan microSD kart çıkmadığını, bunu ayrıca satın almanız gerektiğini de belirtelim. Ayrıca, isterseniz bulut depolama da mümkün.

Şimdi biraz da kurulumdan söz edelim. Aslında endişe edecek hiçbir şey yok. Montajı yapıp güç bağlantısını sağladıktan sonra Android ya da iOS işletim sistemli cihazınız için Imou Life uygulamasını indirmelisiniz. Ücretsiz olan bu uygulamaya bir profil oluşturduktan sonra diğer adımları kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

Imau Looc güvenlik kamerası

İster evde olun, ister olmayın. Güvenliği sağlayabilir ve uzaktan da takip edebilirsiniz

Imou Looc, 1080p kayıt yapabilen bir kamera. 720p kayıt yapan kameralara kıyasla çok daha net ve akıcı kayıtlar gerçekleştirebildiğini söyleyebiliriz. Bu da pek çok ufak tefek detayın daha net anlaşılabileceği anlamını taşıyor.

Ek olarak, bu ürünümüz H.265 video sıkıştırma formatını destekliyor. Bu sayede de uzun süreli videoların daha düşük boyutlarda kaydedilmesi, yani daha fazla videonun depolanması mümkün oluyor.

2.8mm sabit lensi bulunan ürün, hem gün ışığında hem de gece saatlerinde belirgin detaylara sahip kayıtlar gerçekleştirebiliyor. Gece görüşünün 10 metre mesafede olduğunu da belirtelim.

16X dijital zoom özelliği sayesinde pek çok detayı daha yakından kaydedebilen kameranın üzerinde hoparlör ve mikrofon da yer alıyor. Yani hem ortam sesleri kaydediliyor hem de ihtiyaç olduğu takdirde konuşma sağlanabiliyor.

Bunlara ek olarak güçlü bir spot ışığına ve 110dB değerde siren özelliğine de sahip. Evet, kötü niyetli kişileri kaçırmak için güzel detaylar bunlar.

Imau Looc güvenlik kamerası

PIR algılama ve harekete duyarlı spot ışığı özellikleri

-20°C ile +50°C arası hava şartlarında çalışabilen kamera, uygulama aracılığıyla uzaktan kontrol edilebiliyor. Siz evde değilseniz bile evinizin etrafında nelerin olup bittiğini takip edebiliyor, izlemediğiniz kayıtları daha sonra listeleyip kontrol edebiliyorsunuz.

PIR algılama, yani pasif kızılötesi sensör sayesinde kameranın görüş alanına giren nesnelerden yayılan kızılötesi ışık miktarı ölçülebiliyor.

Tabii ki siz evdeyken ya da evde değilken etrafta bir hareketlilik olursa bildirimler alıyorsunuz. Eğer bir hareketlilik yaşanırsa, cihazın üzerindeki spot lambası da otomatikman yanıyor ve bir nevi caydırıcılık sergiliyor. Buna haliyle alarm sesini de eklemek lazım.

Öte yandan, 802.11b/g/n ve MIMO destekli dahili çift anten sayesinde kablosuz bağlantı tarafında da güçlü çözümler sunduğunu söyleyebiliriz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

realme Watch S ile hayatınızda yepyeni, sağlıklı bir sayfa açın!