Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı açıklandı!

Huawei p30 pro

Kamerası ile dünyanın en iyi mobil kamerası unvanını eline alan Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı. İşte oldukça uygun olan Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı!

Huawei, Leica imzalı kamera dörtlü arka kamera kurulumu ile telefonda kamera budur dedirten modeli olan Huawei P30 Pro’yu dün sergilemişti. DxOMark testinde rekor kıran Huawei P30 Pro’nun kamerası ve sunduğu özellikler, telefonun Türkiye fiyatının uçuk olacağını gösteriyordu. Ancak Huawei yine herkesi şaşırttı ve rakiplerine göre çok çok daha uygun fiyatla Türkiye pazarına giriş yaptı.

Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı Hepsiburada.com üzerinde bugün ortaya çıktı. Huawei P30 Pro‘nun Türkiye fiyatı 6.999 TL olarak belirlendi. Bu fiyatın 128 GB‘lık sürüm için geçerli olduğunu belirtelim. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimine sahip olan Huawei P30 Pro’nun fiyatı ise 7.999 TL.

Huawei P30 Türkiye fiyatı açıklandı! Şimdi Apple kara kara düşünsün!

Huawei P30 Pro’nun en tepe modeli bile iPhone Xs Max’in 64 GB’lık standart modelinden tam 3.000 TL daha uygun diyebiliriz. Bakalım Huawei’nin bu uygun fiyat politikasından sonra rakiplerinden bir indirim hamlesi gelecek mi?

Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı