Huawei Mate 9 yılın en iyilerinden biri olabilir

huawei mate 9

Yıl sonuna doğru yeni amiral gemisiyle piyasaya oldukça güçlü bir şekilde girmek isteyen Huawei, yeni modeli Mate 9 ile oldukça güçlü bir şekilde rakiplerinin karşısına geliyor.

Son zamanlarda kamera konusunda Leica ile ortaklık kuran Çin menşeili Huawei, bu işbirliği sonucu geliştirilen teknolojileri ürünlerinde kullanıyor ve kullanmaya devam ediyor. Daha önceden  P9 ve P9 Plus modellerinde kullanılan Leica markalı ürünler bu seferde Mate 9 ürününde kullanılacak. Bu üründe arka tarafda 20MP ve ön tarafda 13MP ürün tercihinde bulunacak Çinli üretici.

Donanım tarafında Kirin 960 yonga setini kullanacak ürün 16nm döküm ile üretilecek bir yonga seti. Bu yeni üründe yğzde 30 daha fazla performans vaat ediliyor. Bunların yanısıra hızlı şarj imkanıda sunan ürün,  5.9 inçlik Full HD ekran ile geliyor. Bunların haricinde 3GB RAM/64GB depolama kapasitesi, 4GB RAM/128GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/256GB depolama kapasitesi seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ürünün çıkış tarihi olarak ise yıl sonu belirtiliyor.

HP, KOBİ ve büyük şirketlere özel ScanJet tarayıcılarını duyurdu