HTC One Mini 2 Gün Yüzüne Çıktı

HTC One Mini KursunGri

HTC,  4.5” HD ekran, HTC BlinkFeed, Sense 6 ve etkileyici 5MP ön kamerasıyla ünlü HTC One ailesinin son üyesi HTC One Mini 2’yi tanıttı.

HTC One’ın 2014’te iF Altın Ürün Tasarım Ödülü’nü almasına olanak veren şık tasarımı devam ettiren HTC One Mini 2’nin özellikleri arasında, HTC One (M8)’in yumuşak eğimli gövdesi ve Kurşun Gri kasası bulunuyor. Gümüş ve Altın renk seçenekleri, kompakt boyutu ve şık tasarımıyla HTC One Mini 2, muhteşem görünen ve hissettiren bir telefon isteyenler için mükemmel bir seçim.

HTC_One_Mini2_Ses_1

HTC One Mini 2’nin 5MP ön kamerası yüksek kaliteli selfie fotoğraflar çekme garantisi veriyor. Ön kamera zamanlayıcısıyla kullanıcılarına fotoğraf çekilmeden önce pozlarını ayarlamak için yeterince zaman tanıyor. Böylece tekrar çekim yapmaya gerek kalmıyor. HTC One Mini 2, Touch Up özelliği sayesinde oto portrelere profesyonellik katmak, cilt kusurlarını düzeltmek, kırmızı göz engellemek ve tüm bunları yaptıktan sonra bile hâlâ doğal görüntü elde etmek için kullanıcılarına güzelleştirici küçük rötuş imkanları veriyor. Ayrıca Touch Up’ın göz büyütme özelliğini kullanarak selfie’lerinize Japon çizgi romanlarındaki gibi bir efekt verebilir, eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz.

HTC_One_Mini2_Kamera1

Kompakt olmasına rağmen güçlü, canlı ve net ses kalitesine sahip olan HTC One Mini 2,HTC Boomsound ses teknolojisi sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar parlak bir ses çıkarıyor. HTC OneMini 2,HTC One (M8)’deki aynı hoparlörle donanmış. Bu sebeple ödüllü HTC One ailesiyle özdeşleşen çift-ön hoparlörü sayesinde yüksek kaliteli ve üç boyutu sesler üreten ve batan sopranoya kadar uzanan zengin bir ses tonu yelpazesi bulunduruyor.

HTC_One_Mini2_1

HTC BlinkFeed, HTC One Mini 2’nin ana ekranını en son haberlerin ve sosyal medya güncellemelerinin olduğu bir canlı yayın akışına dönüştürüyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar için önemli olan içerikler daha ulaşılabilir ve daha önce olmadığı kadar kolay okunabilir hale geliyor. Sayısı gittikçe artan ve şu anda 1000’den fazla olan ortaklardan gelen bildirimler uyarlanabilir ekran bölmelerinde bir araya getiriliyor ve en güncel bilgileri doğrudan ana ekrana vererek sosyal medya güncellemelerini ve favori haber başlıklarını gösteriyor. HTC BlinkFeed, devamlı içerik akışı sayesinde farklı haberleri daha kolay ve hızlı bir şekilde görüntüleme imkanı sunarak kullanıcılarını her zaman son gelişmelerden haberdar ediyor.

HTC_One_Mini2_Altin

En unutulmaz deneyimlerinizi 13MP kamerayla Zoe Highlight videoları olarak kaydedebilir, bunları HTC Zoe uygulaması  ve diğer sosyal medya kanalları yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Remix fonksiyonu ise takipçilerinize deZoe Highlight videoları yaratmaları için kendi fotoğraflarını, videolarını ve ses kayıtlarını ekleme seçeneğini sunarak bu unutulmaz anları her açıdan tekrar yaşamanızı sağlıyor.