HTC Desire 830 basına sızdı!

htc desire 830 2

HTC’den orta segment için yeni bir akıllı telefon geliyor. HTC Desire 830 modeline ilişkin basına yansıyan detaylar sizlerle.

HTC 10 modelinden sonra Tayvanlı akıllı telefon üreticisinden yeni haberler var. Telefon amiral gemisi segmenti haricinde orta segment için de çalışıyor. MWC 2016’da duyurulan orta segment HTC modellerine bir yenisi daha eklenecek. İşte detaylar.

HTC Desire 830 nasıl olacak?

Haberimizin içerisindeki görsellerde HTC Desire 830 modeline ilişkin basına yansıyan görüntüleri bulabilirsiniz. CPU-Z uygulaması kurulu olan HTC Desire 830 modeli Fransa’da ortaya çıktı.

Cihazda 5.46 büyüklükte Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan bir ekran bulunuyor. Ekranın altında ise MediaTek MT6753 yongası dikkat çekiyor. 1.3 GHz hıza sahip olan bu yonga 8 çekirdekli. Yani orta segment için oldukça yeterli.

3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, hafıza kartı desteği, gibi detaylar da CPU-Z’de görüntülenebiliyor. Fotoğraflardan yola çıkacak olursak cihazda USB-C olmayacağını söyleyebiliriz.

Söz konusu telefonla ilgili detaylar şimdilik bu kadar. Piyasaya çıkış tarihi veya fiyatına ilişkin bir bilgi henüz mevcut değil. Telefon özel bir bölge için piyasaya çıkabileceği gibi HTC’nin küresel pazardaki önemli ve rekabetçi modellerinden birisi de olabilir. Desire 830 hakkındaki detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

htc-desire-830-1

VAIO Phone Biz Satışa Sunuldu