HTC Desire 530 ön inceleme

HTC desire 530

HTC, Desire 530 adını verdiği yeni akıllı telefonunu Barcelona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde tanıttı.

Yeni Desire 530 parçalara ayrılabilen iki-tonlu kapaklar, çanta askılarından esinlenen kayışların yanı sıra akıllı telefonun masa üstü fotoğrafından renk ve ikonlarına kadar tüm görünümünü kolayca değiştirme imkanı sağlayan HTC Temalar uygulaması ile 25.000’in üzerinde farklı tema da bizlere sunuluyor.

Günümüzde gençlerin tüm hayatları boyunca yaklaşık 25.000 selfie çektikleri tahmin ediliyor ve bu yüzden görüntüleme kalitesinin bu ihtiyacı karşılması gerektiğini bilen HTC’nin yeni Desire modelleri 5MP ön kamera ve bunun yanı sıra herhangi bir düğmeye basmadan anında selfie çekilmesine olanak sağlayan Oto Selfie ve Sesli Selfie modları ile donatılmış.

İleri mühendisliğin izlerini HTC Desire 530’un 8MP’lik arka kamerasında, BSI sensörlerinin performansı ile yakalanan ışık miktarının etkileyici fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırdığı akıllı telefonlarda ayrıca, seri çekim ve hızlı panaroma gibi ek özellikler de hareketi dondurmaya ve profesyonel görünümlü manzara fotoğrafları çekmeye olanak sağlıyor. Desire serisinin bu iki yeni modelinde bulunan Google Fotoğraflar ise resim ve videolar için yüksek kalitede ömür boyu sınırsız bulut depolama imkanı sunuyor.

HTC Desire 530 Nisan 2016’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.