HTC Blinkfeed Yenilendi

HTC Blinkfeed 2

 HTC,  One ailesi ile  cep telefonu deneyimini yeniden keşfeden ve akıllı telefonlar için yeni bir standart belirleyen HTC Sense 5 ile sunduğu HTC BlinkFeed  özelliğini yeni Türkçe içerikler ile zenginleştirdi.

Sosyal medya, eğlence ve popüler içerik güncellemelerini, haber ve fotoğraflarını tek bir ekranda canlı akışla gösterebilen HTC BlinkFeed  kullanıcılara özgür bir mobil deneyim sunuyor. HTC mobil telefon deneyiminin merkezinde yer alan HTC BlinkFeed , en güncel ve ilginç kaynaklardan en son içerikleri bir araya getirerek kullanıcıların birden çok uygulama ve web sitesi içinde geçiş yapmasına gerek kalmadan tek bir bakışta erişimine olanak sağlıyor.

Şimdiye kadar NTVMSNBC, NTVSpor, CNBC-e, CNNTürk ve Donanım Haber tarafından sağlanan haber içeriklerini HTC; Milliyet, Miliyet TV, Vatan, Zaytung,   Skorer, Skorer TV ve son olarak Deezer’i de ekleyerek en çok ilgi çekecek en yeni haberlere erişimi tek noktadan sağlıyor.

 HTC_Blinkfeed.1

Stratejik içerik ortaklarıyla HTC BlinkFeed  daha çok kullanıcıya ulaşıyor

HTC, yaşayan bu yeni haber içeriklerini yerel ve global bazda AOL Medya Grubu, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters gibi en yenilikçi medya şirketlerinden günde 10.000’den fazla haber yazısı ve 1.400’den fazla medya kaynağıyla sunarken, Türkiye’de de önde gelen medya ortaklarıyla yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılara yerel içerikler de sunuyor.

Son yayınlanan istatistiklerde, ana ekranlarında HTC BlinkFeed  bulunan kullanıcıların %83’ünün aktif kullanıcı olduğu belirtilirken; Eylül 2013 boyunca, HTC BlinkFeed  üzerinden dünya genelinde 125 milyon haber okunduğu ortaya koyuldu.

Eylül 2013 boyunca dünya genelinde 59 yeni medya şirketiyle işbirliği yapan HTC’nin, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde ise 30 yeni medya partneri bulunuyor.

7 Milyar İnsan İçerisinde Siz Kaçıncısınız?