HP’den dünyanın ilk hepsi bir arada iş istasyonu

HP Z Family

Geleneksel kule tipi iş istasyonlarının performansını içerisinde barındıran, dünyanın ilk hepsi bir arada iş istasyonu yeni HP Z1 G3, HP’nin getirdiği güncellemelerin yanı sıra cesur bir teknolojik dönüşümü de içeriyor.

Beklentileri yüksek kullanıcılar için üretilen üçüncü nesil HP Z1 İş İstasyonu daha küçük, daha ince ve daha hafif tasarımında performansın son derece önemli olduğunu da vurguluyor.

HP ayrıca Apple Mac OS X için yeni alıcı (receiver) yazılımının da ayrıntılarını açıkladı. HP Remote Graphics Software (RGS) kullanan bu alıcı, Mac kullanıcılarının son teknolojiye sahip HP Z Workstation’larına erişebilmelerini sağlamak üzere tasarlandı. HP RGS mühendislerin, tasarımcıların ve bilim insanlarının HP İş istasyonları üzerindeki performanslarını, dosyalarını ve uygulamalarını, iş istasyonlarının uzağındayken bile güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlıyor.

HP Z1 G3, profesyonellere, bir iş istasyonunun tüm özelliklerini güçlü bir AiO form faktörü içinde toplama yeteneği kazandırıyor. Bu yeni nesildeki yeni işlevler ve teknolojiler, hepsi bir arada bir iş istasyonuna hızlandırılmış performans ve daha yüksek güvenilirlik getiriyor.

HP Z1, 30 yıllık HP Z DNA’sının, geniş çaplı ISV sertifikaları ve HP’nin Total Test Process adlı sınama sürecinde en az 115.000 saat teste tabi tutularak zenginleştirilmesiyle tasarlandı.

Mac kullanıcıları, HP RGS sayesinde Mac OS uygulamaları ile Windows veya Linux iş istasyonu uygulamaları arasında, çoklu görevlerde maksimum performans alabiliyorlar.

Mac için HP RGS Receiver, HP Z İş İstasyonlarını mevcut bilgisayar ve iş akışlarıyla entegre ederek güç ve performans yükseltmek isteyen müşterilerine HP’nin sunduğu araçlardan sadece bir tanesi. HP Workstation teknik ve Ar-Ge ekipleri animasyon, özel FX, ürün tasarımı, araştırma merkezleri ve üniversite gibi sektörlerdeki çözüm ortaklarıyla yakın bir çalışma içine girerek Windows düğmesini klavyedeki Apple Komutu ile değiştirdi ve inovatif iş akışı optimizasyonuna geçişi kolaylaştırdı.

HP Z İş İstasyonu yazılımı ve araçları, şirketin yaratıcı profesyonellik alanındaki ödün vermeyen taahhüdünün bir parçası. Bu ürünler dünya genelinde, otomobillerden, gişe rekoru kıran filmlere kadar inovatif teknolojiler üreten şirketlere kılavuzluk ediyor.

HP Z1 G3, Mayıs ayından itibaren sipariş edilebilir durumda olacak.
HP Remote Graphics Software (RGS), HP İş İstasyonu kullancıları tarafından ücretsiz olarak indirilebilir. Mac receiver, HP RGS kullanıcıları için ücretsizdir ve yakında indirilebilir durumda olacaktır. HP RGS sender lisansları farklı donanım üreticileri için satın alma opsiyonuyla da gelmektedir.

Microsoft’tan Büyük Müjde:Sizi Rahatsız Etmeyeceğiz