Honor Usmile Sonic tanıtıldı! Dakikada 38.000 titreşim!

Honor Usmile Sonic

Genelde tanıttığı akıllı telefonlarla tanıdığımız Honor ilginç bir ürüne imza attı. İşte akıllı diş fırçası Honor Usmile Sonic!

Artık çevremizdeki tüm aletlerin akıllanmasına alıştık diyebiliriz. Bu süreç aslında akıllı telefonlarla başladı. Sonrasında bileklikler, saatler, televizyonlar, buzdolapları, fırınlar, çamaşır ve bulaşık makineleri kısaca çevremizde ne varsa birer birer akıllandı.

Öyle ki artık sıra kullandığımız diş fırçalarına gelmiş durumda. Geçtiğimiz gün Çin’in teknoloji alanındaki önemli şirketlerinden biri olan Honor, bir süredir geliştirme aşamasında olan yeni akıllı diş fırçasını tanıttı. Peki bu akıllı diş fırçası ne yapıyor? Daha doğrusu, akıllı bir diş fırçası, normal bir fırçanın yapamadığı neleri yapabilir? İşte bu sorunun yanıtı.

İşte akıllı diş fırçası! Honor Usmile Sonic

İçerisinde Sonic Drive isimli bir teknoloji barındıran bu diş fırçası sadece 1 dakikada dişinizi 38 bin titreşim darbesine maruz bırakabiliyor. Honor’ın akıllı diş fırçasında 4 farklı mod bulunuyor. Bu modları diş tipinize göre tercih edebiliyorsunuz.

Bu modların her biri 30 saniyelik çalışma süresine sahip. Çalışma bittiğinde ise diş fırçası titreyerek kullanıcıları uyarabiliyor. 4 mod boyunca 2 dakikalık bir çalışma performansı sunan diş fırçası işlem tamamen bittiğinde çalışmayı durduruyor ve böylece fırçalama işleminin bittiğini anlayabiliyorsunuz.

Normal pille çalışan diş fırçasının pil süresi ise yaklaşık olarak 6 ay olarak belirtilmiş. Elbette burada aldığını pilin kalitesi ve diş fırçalama yoğunluğunuz da pil süresine etki edecektir.

Galaxy M21s tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı