Honor Tablet X7 tanıtıldı! İşte özellikleri

Milli Eğitim Bakanlığı

Şu sıralar tablet pazarında muazzam bir hareketlilik söz konusu. Yeni tablet tanıtan tanıtana. İşte bunlardan sonuncusu Honor Tablet X7!

Son yıllarda daralan tablet pazarı, pek çok üreticinin bu sektörden el çekmesine neden olmuştu. Fakat pandemi ile birlikte tabletlere olan ilgi artınca, üretim bantları da tekrardan çalışmaya başladı.

Özellikle Çinli üreticilerin tablet pazarını tekrardan canlandırdığını söylemek çok da yanlış olmayacaktır. Satışa sunulan uygun fiyatlı tablet modelleri sayesinde pazardaki hacim tekrardan belli bir seviyenin üzerine yükseldi.

Tablet pazarında tanıtılan son cihaz ise Honor’dan geldi. Honor yeni tableti X7’yi geçtiğimiz gün tanıttı.

Honor Tablet X7 tanıtıldı! İşte özellikleri

Honor’ın uygun fiyatlı tableti MediaTek tarafından geliştirilen Helio P22T yonga setinden güç alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen tabletin dahili depolama alanı ise 32GB. MicroSD kart desteği sayesinde mevcut depolama alanı 512GB’a kadar çıkartılabiliyor.

honor tablet 1

1200 x 800 piksel çözünürlüğünde 8 inçlik LCD bir panelin yer aldığı tablette 8MP’lik arka kameraya, 2MP’lik ön kamera eşlik ediyor.

5100 mAh’lık bir bataryaya sahip olan X7 microUSB girişi üzerinden 10W şarj desteğine sahip. Kutudan ilk çıktığında Magic UI 4.0 destekli Android 10 ile çalışacak olan tabletin fiyatı da bir hayli uygun tutulmuş.

Honor bu tabletin satış fiyatını 140 dolar olarak belirlemiş. Eğer 4G’li versiyonu satın alırsanız 185 dolarlık bir fiyat etiketi karşınıza çıkıyor.

Xiaomi Mi 11 Türkiye fiyatı açıklandı! Tek kelime ile yuh!