Honor Magic 3 serisi Snapdragon 888 Plus ile geliyor!

Honor Magic 3 serisi Snapdragon 888 Plus ile geliyor!

Honor, Huawei’den ayrıldığından beri ayaklarını yere sağlam basmaya çalışıyor. Şu ana kadar şirket kendi başına ayakta durmada başarılı oldu diyebiliriz. Şimdi Honor Magic 3 serisi geliyor. Üstelik seri Snapdragon 888 Plus tarafından desteklenecek.

Qualcomm, yeni Snapdragon 888 Plus yonga setini bugün erken saatlerde tanıttı. Birçok akıllı telefon üreticisi şimdiden bu yeni platformu kullanacağını açıkladı. SD888+ ile bir akıllı telefonu tanıtacak olan üreticilerden biri, bağımsız bir marka olarak gelişiminde büyük bir adım olan Honor olacak. Honor Ürün Grubu Başkanı Bayan Fang Fei, yeni yonga setinin yaklaşmakta olan Honor Magic 3 serisinde görüneceğini söyledi. Fei, başarıları sayesinde Honor’un yeni seriyle “en talepkar kullanıcıların bile ihtiyaçlarını karşılayacak bir mobil deneyim” yaratmasına olanak sağlayacağını belirtti. Şirket, ABD şirketleriyle olan ilişkisini sürdürmek için Huawei’den ayrılmıştı. Bağımsız bir marka olarak bu duyuru Honor için büyük bir hamle. Bağımsız bir marka olarak hareket eden üretici, artık Snapdragon 888 Plus gibi Amerikan IP ürünlerine sahip ürünleri kullanabiliyor.

Honor Magic 3 serisi Snapdragon 888 Plus ile geliyor!

Ayrıca Honor Magic 3 serisi Google Mobil Hizmetleri ile birlikte gelecek. Yaklaşan Honor Magic3 serisi özellikleriyle fark yaratacak. Zaten şiddetli olan yüksek performanslı akıllı telefon pazarına daha fazla rekabet gelecek diyebiliriz. Honor şu ana kadar tek başına ilerlemede oldukça emin adımlar attı. Magic 3 serisinden sonra şirketten beklentiler daha da artacak.

Xiaomi Mi 12 Ultra kamerası ağızları açık bırakacak: Akıllı telefon devi durdurulamıyor