Honor 30S satış rekorları kırdı

Honor 30S satış rekorları

Birçok kullanıcı tarafından uzun bir süredir beklenen Honor 30S satış rekorları kırdı. Üstelik bunu çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdi. İşte son zamanların beklenen ürünü ile ilgili detaylar.

Diğer dünya ülkelerine göre salgını çok daha hızlı atlatan Çin, Honor 30S satış rekorları ile kendisini gösterdi. Neredeyse bütün akıllı telefon şirketlerinin Uzak Doğu kaynaklı olması nedeniyle Çin büyük bir öneme sahipti. Dünyanın en hızlı toparlanan ülkelerinden oldu ve böylece akıllı telefon satışlarına odaklanabildi. Bundan en çok yararlanan hiç şüphesiz Honor 30S oldu. Şirket tek seferde 40 bin ürün satmayı başardı.

Honor 30S büyük beğeni topladı

Honor tarafından yapılan açıklamada şirketin bu yeni akıllı telefon modelinin sadece 1 saniye içerisinde 40 bin satıldığını söyledi. Bu gerçekten de büyük bir satış rekoru.

Honor 30 Sony IMX700 sensör kullanacak!

5G desteğinin yer aldığı Kirin 820 yonga setine sahip Honor 30S uygun bir fiyata veriliyordu. Tüm bunlara ek olarak 6.5 inçlik IPS ekranı ve 64MP’lik ana kameranın bulunduğu 4’lü ana kamera modülü yer alıyordu. Bu modelde; 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olanı 2300TL, 256GB versiyonu ise 2600 TL idi.

Honor 30S satış rekorları kirdi

Bu fiyatlar elbette Türkiye’de eklenecek vergilerle çok daha fazla artacaktır. Son olarak şirketin bu başarısını daha da artırabileceğini söyleyerek haberi kapatalım. Sizce Honor diğer akıllı telefon şirketlerine göre daha hızlı toparlanabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.