Evcil hayvanlar için Turuncu Patiler Sigortası

Turuncu Patiler Sigortası

Turuncu Patiler Sigortası ile evcil hayvanlara özel sağlık sigortası sunuluyor. Müşteriler, evcil hayvanlarını, zehirlenme, alerjik şok gibi acil durumlarda ve deri hastalıkları, kanser, idrar yolu enfeksiyonu gibi pek çok hastalıkta farklı teminat seçenekleriyle  ile anlaşmalı ya da anlaşmasız tüm veteriner kliniklerinde bütçelerini yormadan tedavi ettirebilecek.

Turuncu Patiler Sigortası ile hayvanseverler evcil hayvanlarını, zehirlenme, alerjik şok gibi acil durumlarda ve deri hastalıkları, kanser, idrar yolu enfeksiyonu gibi pek çok hastalıkta farklı teminat seçenekleriyle anlaşmalı ya da anlaşmasız tüm veteriner kliniklerinde bütçelerini yormadan tedavi ettirebiliyor.

Hayvanseverler, 6 ay -10 yaş arası kedileri ve 6 ay – 8 yaş arasındaki köpekleri için Turuncu Patiler Sigortası’ndan yararlanabiliyor. Turuncu Patiler Sigortası ile hem sadece acil durumlardaki tedavileri kapsayan hem de diğer sağlık sorunlarının tedavisini içeren Standart ve Premium olmak üzere iki farklı paket sunuluyor.

Turuncu Patiler Sigortası

Standart Paket, zehirlenme, alerjik şok, yüksekten düşme, nöbet geçirme ya da 1 günden uzun süren ishal ve kusma gibi acil durumlarda teminat sağlarken, Premium Paket ise acil durumlar ile birlikte diğer sağlık sorunları için de güvence sağlıyor.

Tırnak kesimi, göz ve kulak bakımı yılda birer kez ücretsiz

Anlaşmalı veteriner kliniklerine özel, sadece katılım payı ödenerek sigortalı evcil hayvanların tedavisi sağlanabiliyor, ayrıca bu anlaşmalı kliniklerde tırnak kesimi, göz ve kulak bakımı yılda birer kez olmak üzere ücretsiz yapılıyor.

Zaferin Rengi için geri sayım başladı