Google’dan Anlamlı Karikatür!

Googledan Anlamli Karikatur

Teknoloji devi Google’ın önemli bir ismi, Google+’ın neden beklenileni veremediğine dair bir açıklama getirmenin çok farklı bir yolunu seçti.

Google Plus’ın tutmamasını açıklarken garip bir yol seçen yetkili, en büyük rakibi Facebook’a limonlar ile saldırdı.

Google'dan Anlamli Karikatur!

Google+, sosyal platformlara ne kadar yenilik getirse de teknoloji devinin tüm çabalarına rağmen rakibi Facebook’un önüne geçmeyi başaramadı. Sürekli olarak bu durumu kendi lehine çevirme çabalarında olan teknoloji devinin icra heyeti başkanı Eric Schmidt isim vermeden de olsa rakibine limonlarla saldırdı.

Başkan Schmidt, Google+ hesabından aşağıda gördüğünüz karikatürü paylaşarak şu sözleri ekledi; “Rakiplerinizi yakalamaya çalışarak ancak küçük kazanımlar sağlarsınız. Bu, hiçbir zaman yeni şeyler oluşturmanıza katkıda bulunmayacaktır. Etrafınızda olup bitenleri anlamak önemlidir, ancak önde kalmanın en iyi yolu, insanların ihtiyaç duyduğu ürünler yapmaya lazer keskinliğinde hedef almaktır.”

Google'dan Anlamli Karikatur!

Yazı ile beraber paylaşılan resimde ciddi alkol problemleri olan bir topluluk resmediliyor. Resimdeki insanlar daha ucuz taze limonatayı almak yerine, alkollü limonataya 5-10 kat fazla para ödemeyi tercih ediyor.

Başkan Schmidt tarafından yapılan bu paylaşıma Facebook cephesinden bir yanıt gelecek mi merak konusu.

Sony Yeni Akıllısını Duyurdu!