Google Maps yenilendi

google maps for android update adds gas prices ability to search for quick stops 494971 2

ABD’li teknoloji devi Google Maps yenilendi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Google; Apple Watch kullanıcılarının hizmetine girmesi için Google Maps servisinin Apple Watch uygulamasını bundan kısa bir süre önce yayınlamıştı. Uygulama sayesinde Apple Watch kullanıcıları artık akıllı saatleri üzerinden haritayı incelemek ve yönlerini bulmak istediklerinde sadece Apple’ın haritalar uygulamalarına mâhkum olmaktan kurtulmuşlardı.

Google’ın iOS için yayınladığı Maps uygulamasında yaptığı güncelleştirmeyle harita uygulamasının Apple Watch üzerinden de çalışmasını sağlamışlardı. Bu özellik güvenlik gereği bugün itibariyle tekrar yenilendi. Böylece kullanıcılar telefonda çalışan Google Maps uygulamasını artık akıllı saatleri üzerinden de rahatlıkla kontrol edebilecek.

google-maps-for-android-update-adds-gas-prices-ability-to-search-for-quick-stops-494971-2

Google Maps; Android için güncellendi. Benzin Ücretleri, Durak Listesi artık Uygulama üzerinden de görülebilecek. Bu hem Android hem de iOS sürümü için yenilendi. Yenilenmiş Navigasyon özelliği ile daha gerçekçi bir şekilde de yol tarifi alabileceğiz. Önceki sürümdeki hatalar da bu güncelleştirme ile beraber ortadan kalkmış durumda. İlerleyen zamanlarda yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Apple, Intel kullanmayı planlıyor!