Google Drive güncellemesi daha rahat mobil kullanım sağlayacak

Google Drive güncelleme uygulamasi

Google Drive güncellemesi, mobil kullanıcılar için yeniden dizayn edildi. Normal şartlarda güncellemeler, ya Android için ya da iOS için yapılır. Ancak Google Drive bunu her iki işletim sistemi için aktif hale getirecek.

Yeni tasarım ile birlikte mobil uygulama web deneyiminden pek farklı olmayacak. Paylaştığınız ve yıldızlı olarak işaretlediğiniz bütün dosyalar arasında istediğiniz kadar geçiş yapmak mümkün. Ayrıca yeni tasarımda, en çok kullandığınız işlemler liste başında yer alıyor.

Google Drive güncellemesi ne zaman aktifleşecek

Google, diğer kuruluşlarda olduğu gibi güncellemeyi tüm mobil kullanıcılarına hemen sunmayacak. Bunun yerine daha katmanlı bir güncelleme tercihinde bulunacak. Bazı durumlarda güncelleme hataları ortaya çıktığı için Google, beklemeyi tercih edecek.

Google Drive güncellemesi

 

Her ne kadar tüm işletim sistemlerinde bu güncelleme kullanılacak olsa bile, öncelik iOS kullanıcılarına diyebiliriz. Şu an için iOS işletim sistemine sahip modellerde kullanım başladı. Android kullanıcıları içinse, 18 Mart tarihi başlangıç olacak. Google Drive’ın bu yeni güncellemesi ile ilgili tüm görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bize aktarabilirsiniz.

Uçtan uca ekranlı Galaxy A90 kesinlik kazandı