Google Daydream için 3 yeni oyun geliyor

google daydream

Google geçtiğimiz sene satışa sunduğu sanal gerçeklik gözlüğü Daydream için harekete geçti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Google sanal gerçeklik pazarına girmekte biraz gecikti. HTC, Oculus ve Sony bu konuda hayli girişken davranırken, Google olaya biraz Samsung vari bir şekilde yaklaştı. Zira Google’da aynı Samsung’un yaptığı gibi akıllı telefonlarla entegre bir şekilde çalışan Google Daydream ile sanal gerçeklik pazarına adım attı.

Şimdiye kadar Daydream için çok bir girişimde bulunmayan Google, önümüzdeki günlerde bu VR setine özel 3 yeni oyunun yayınlanacağını duyurdu.

Üstelik bu oyunlar öyle baştan salma yapımlar da değil. Örneğin bir tanesi, Ubisoft tarafından geliştirilecek olan Virtual Rabbids The Big Plan isimli yapım. Ortaya atılan iddialara göre, Google ve Ubisoft bu oyun üzerinde uzun bir süredir iş birliği yapıyorlarmış. Virtual Rabbids The Big Plan’ın, VR teknolojisinin geldiği son noktayı, oyunculara göstermek için iyi bir fırsat olduğu düşünülüyor.

Öte yandan Google Daydream için geliştirilen diğer bir oyun ise, Alphabear. Bu oyunun ise basit bir puzzle temasında olduğu söyleniyor. Daydream için geliştirilen 3. yapım ise Along Together. Bu yapım için yayınlanan duyuru videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şu aralar Google Play Store’da en çok indirilen VR oyunu ise Need for Speed No Limits VR. Onu Keep Talking and Nobody Explodes ve Gunjack 2 End of Shift izliyor.