God Eater 3 sonunda Switch için de geliyor!

god eater 3

Bandai Namco tarafından geliştirilen God Eater 3 sonunda Nintendo Swtich için de duyuruldu. Popüler aksiyon oyunu sonunda Nintendo platfromunda da boy gösterecek.

Bandai Namco imzası taşıyan God Eater 3 ilk olarak PlayStation 4 için satışa sunulmuştu. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Japonya’da raflardaki yerini alan yapım, daha sonra Şubat ayında dünya genelinde oyun severlerin beğenisine sunulmuştu.

Şubat 2019’da PlayStation 4 haricinde PC için de yayınlanan God Eater 3, sonunda Nintendo Switch için de duyuruldu.

Popüler aksiyon oyunu Nintendo Switch için geliyor

Bandai Namco, daha önce oyunun Switch için de geleceğine dair bazı açıklamalarda bulunmuştu. Neyse ki çok fazla geç olmadan God Eater 3, Nintendo Switch için de duyuruldu. Yayıncı stüdyodan yapılan açıklamada oyunun 11 Temmuz’da Japonya’da, 12 Temmuz’da ise Amerika ve Avrupa’da satışa sunulacağı belirtildi.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Nintendo’nun Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 etkinliğinde 2 yeni Switch modeli tanıtması bekleniyor. Dolayısıyla God Eater 3’ün Temmuz ayında çıkacak olması, yeni modeller ile şimdiki Switch modeli arasında donanım yönünden önemli bir fark bulunmadığını gösterebilir.

Elbette bu tamamen tahminden ibaret. Fakat yeni oyunların Switch için duyurulmaması, bu konsola sahip olanların canını ciddi derecede sıkıyor diyebiliriz. Genel olarak bu konsol için duyurulan oyunların PS3Xbox 360 zamanından kalma yapımlar olması da ayrı bir can sıkıcı nokta.

Nintendo Switch için Grip Clip geliyor