Galaxy Tab Active 2 GFXBench’te Görüldü

samsung galaxy tab s3 5805 018

Samsung’un orta seviye tableti beklenenden iyi özelliklere sahip! Samsung Galaxy Tab Active 2’in detayları GFXBench üzerinde açığa çıktı.

Şu aralar tablet bölümüne daha fazla mesai harcayan Samsung’un üzerinde çalıştığı tableti ortaya çıktı. Esasen Snapdragon 400, 1.5 GB RAM gibi özelliklerle gelmesi beklenen Galaxy Tab Active 2, hiç de giriş seviyesi sayılmayacak özelliklere sahip. Haziran ayından bu yana ismi ara ara duyulan geçtiğimiz hafta birtakım bilgiler elde ettiğimiz cihazın asıl özellikleri benchmark testi üzerinde görüldü.

tabact2

GFXBench’ten alınan ekran görüntüsüne göre tablet, 1.5 GHz’lik 8 çekirdekli Exynos 7870 işlemcisi ve Mali T830 grafik işlemcisinden güç alıyor. 3 GB RAM, 16 GB depolama, 8 inç ekran da işlemciye eşlik eden detaylar arasında. Arka tarafta 8, ön tarafta 5 MP’lik kameralar yer alıyor. Bunun yanında ekran çözünürlüğü 1280 x 800.

Android 7.1.1 Nougat ile kutudan çıkacak olan ikinci nesil Tab Active’in rekabetçi bir fiyattan satışa çıkması durumda beklentileri karşılayacağını düşünmek zor değil. Cihazın çıkış tarihi hakkında ise henüz hiçbir bilgi yok.