Galaxy S7 Edge için “siyah inci” renk seçeneği geliyor!

parlak siyah galaxy s7 edge

Samsung’un en güncel ve en üst seviye akıllı telefonu olan Galaxy S7 Edge için siyah inci renk seçeneği resmileşti. Parlak siyah renk seçeneği geliyor.

Samsung, resmi blog sayfasında Galaxy S7 Edge modelinin yeni renk seçeneğini basın mensupları ve tüketicilerle paylaştı. 128 GB depolama alanına sahip Galaxy S7 Edge modelleri için artık yeni bir renk seçeneği bulunacak. Bu renk seçeneği Black Pearl yani Siyah İnci olarak adlandırılıyor. Rengin özel bir adı olmasaydı parlak siyah demek son derece doğru olabilirdi.

Söz konusu yeni renk seçeneği 9 Aralık tarihinden itibaren tüketicilerle buluşacak. Ancak hangi ülkelerde satışa çıkacağı konusunda net bir bilgi paylaşılmadı. Siyah İnci renk seçeneği ile birlikte artık Samsung Galaxy S7 Edge almak isteyen kullanıcıların karşısında beş farklı renk seçeneği oldu.

Samsung’un bu adımı atması, geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan Apple’ın Jet Black yani Simsiyah renk seçeneğini akıllara getiriyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin sadece 128 GB ve üstü depolama alanı sunan versiyonlarında bulunan bu parlak siyah renk seçeneği, Samsung için teşvik edici bulunmuş olabilir. Bakalım Samsung’un parlak siyah telefonu da iPhone 7 kadar kolay çizilecek mi?

Üreticilerin amiral gemilerinde yer vermeye başladığı parlak siyah renk seçeneği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

3D Touch teknolojisinin gizli kalmış 7 özelliği!