Galaxy S7 Android 7 Güncellemesine Kavuşuyor

Android 7 0 se mang giao dien cua note 7 len galaxy s7

Galaxy S7 Android 7 güncellemesi almaya başladı. S7 ve S7 Edge kullanıcıları Android’in yeni sürümünü artık kullanabilecek.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 beta testleri bir süredir devam ediyordu. Bu test süreci nihayet tamamlandı. Galaxy S7 Android 7 için resmi olarak güncelleme almaya başladı. Serinin diğer üyesi olan Galaxy S7 Edge de bu güncellemeden faydalanacak.

Android 7.0 güncellemesine ilk olarak beta testine katılan kullanıcılar kavuşacak. Daha sonrasında diğer kullanıcılar da bulundukları bölgelere göre Andorid Nougat sürümünü kullanmaya başlayabilecek.

galaxy s7 android 7.0

Samsung’un Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini 17 Ocak tarihinde yapması bekleniyordu. Ancak beta testine katılan kullanıcıların tam sürüme geçtiğinin belirtilmesiyle birlikte güncellemenin 1 hafta öne çekildiği anlaşıldı.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için gelecek güncellemenin Android 7.0 olacağı belirtiliyor. Bu da işletim sisteminin en son sürümü olan Android 7.1.1 için Galaxy S7 sahiplerinin bir süre daha bekleyeceği anlamına geliyor.

Ne Kadar Galaxy Note 7 Kaldı?