Fotoğraflarınızı Düzen Gelsin: Tidy

fotoğrafdüzen

Dijital fotoğrafçılıkla birlikte, albüm yapma ve onlara bakarak anılara dalma zevki ortadan kalktı. Tidy nostalji arayanlara geliyor.

Eskiden, çekilen fotoğraflar özenle albümlerindi. Tatil fotoğrafları, aile fotoğrafları, doğum günü fotoğrafları, arkadaşlarla olan fotoğrafların hepsi farklı albümlerde bulunurdu. Hatta bazı insanlar bu fotoğrafların yıllara aylara ve hatta günlere göre albümlerdi. Şimdiler ancak büyüklerimizden gördüğümüz bu alışkanlık, aile ziyaretleri sırasında hoş nostaljiler yaşatırdı. Bazen de geçmişi hatırlamak için albümlere bakılırdı.

fotoğraf1

Dijital fotoğrafçılığın getirilere kadar en büyük götürüsü bu albümlerin gitmesi oldu. Akıllı telefonlarla o kadar çok fotoğraf çekiyoruz ki, bazen çekim yaptığımız yerleri ve anları bile unutuyoruz. Tidy adlı uygulama tozlu raflardaki albümlerini özleyenler için hazırlanmış. Uygulama, fotoğraflarınızı mekanlara, tarihlere ve listenizdeki insanlara göre ayarlıyor. Sosyal ağlardaki gibi, arkadaşlara özel albümler, tatillere özel albümler, aile albümleri oluşturabiliyorsunuz. Uygulama iOS ve Android’te bulunuyor.

Xperia Tablet Z  İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı