Facebook Messenger’dan Snapchat’e benzeyen özellik!

facebook messenger

Facebook, tüm servislerinde yeni yeni özellikler ile karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Facebook Messenger gündemde. İddiaya göre Facebook Messenger, Snapchat gibi kendi kendini yok eden mesajlar özelliğine kavuşacak. Bu özellik şimdilerde test sürecinde. Detayları haberimizde.

facebook-messenger

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook’un mesajlaşma servisi Facebook Messenger yenileniyor. Bir süre önce kişisel asistan servisi M ile gündeme gelen Facebook Messenger, bu sefer de Snapchat benzeri bir özellik ile karşımıza. Snapchat, kendi kendini imha edebilen görüntülü mesajlar yollayabildiğiniz bir servis. Sadece mobil tarafta aktif olarak bu uygulama son derece aktif. Alternatifi olmayan bu uygulaya şimdi Facebook Messenger alternatif olmaya hazırlanıyor.

İddiaya göre sadece Fransa’da bu özellik test ediliyor. Facebook Messenger içerisinden gönderdiğiniz mesajların bir süre sonra kendini imha etmesini seçebileceksiniz. Özellik, Facebook Messenger uygulaması içerisinde bir ayar olarak yer bulacak. Yani istediğiniz an açıp kapatabileceksiniz. Yazılı mesajlar veya dosya gönderme işlemlerinde kullanılabilecek.

2015 yılı içerisinde 700 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan Facebook Messenger, bu özellik ile Snapchat’e ciddi bir alternatif olarak gibi duruyor. WeChat ve Line gibi diğer mesajlaşma servislerinde de benzer bir özellik duyurulmuştu. Mesajlaşma servisleri Snapchat’in bu özelliğine gözünü dikmiş gibi duruyor.

iPad Pro’nun içinde neler var?