Facebook Messenger Tarihe Karışabilir

facebook messenger for windows comes out of beta 273f6c2a44

Yayınlandığı günden beri Facebook kullanıcıları tarafından eleştirilmekten bir türlü kurtulamayan Facebook Messenger çok yakında kullanımdan kaldırılabilir.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook, hem masaüstü hem de mobil kullanıcılarına olabilecek en iyi sosyal medya deneyimini sunabilmek için süreki yeni yenilik peşinde koşuyor olsa da, bu yenilikler her zaman kullanıcılar tarafından kabul görmeyebiliyor. Facebook tarafından büyük umutlarla hazırlanan ama kullanıcılar tarafından bir türlü kabul görmeyen bu yeniliklerin başında şüphesiz Facebook Messenger geliyor.

facebook_messenger

İlk olarak 2011 yılında yayınlanan ve Facebook kullanıcılarının mesajlaşmaları için kullanması istenen Facebook Messenger, Kasım ayı itibariyle 500 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma servisleri arasında yer almayı başarmış olsa da, bir çok Facebook kullanıcısının şikayetlerine konu olmaktan bir türlü kurtulamıyordu.

Hem Facebook üzerinden mesajlaşmak isteyen kullanıcılara dayatılması hem de kullanıcıların bilgilerine erişiyor olmasıyla bugüne kadar birçok kullanıcı tarafından eleştirilen Facebook Messenger konusundaki inadından nihayet vazgeçen Amerikalı sosyal medya devi, uygulamanın çok yakında tarihe karışabileceğinin sinyallerini verdi.

PlayStation 4 PS2′yi Geride Bırakma Yolunda