En ucuz SUV modelleri Eylül 2019

en ucuz suv modelleri

#İŞBİRLİĞİ

Otomobil sektörü Eylül ayında da daralmaya devam etti. Peki Eylül ayında alabileceğiniz en ucuz SUV modelleri hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Otomotiv sektörü 1 yılı aşkın süredir diken üzerinde diyebiliriz. 2018’in Ağustos ayında yaşanan kriz sebebiyle döviz kuru yükselmiş, buna bağlı olarak da sıfır otomobil fiyatları artmıştı.

Bu artışla birlikte kredi faizlerinin de yükselmesi, sıfır otomobil almayı hayli güçleştirmişti. Neyse ki devreye giren ÖTV indirimi sayesinde sıfır otomobil fiyatları normal seviyesine yaklaştı. Fakat bu indirimin bitmesiyle birlikte fiyatlar tekrardan artmış oldu.

Smart benzinli otomobil üretimini sonlandırıyor

Temmuz ayında sona eren ÖTV indirimi sonrasında, üreticiler kendi bünyelerinde çeşitli kampanyalar yaparak fiyatları dengede tutmaya çalıştılar. Yine de sıfır bir otomobil almak eskisi kadar kolay değil diyebiliriz.

Peki SUV segmentindeki durum nasıl? Malum, son dönemde hem Avrupa’da, hem de ülkemizde SUV tarzı araçlara yoğun bir ilgi söz konusu. Dolayısıyla Eylül ayında alınabilecek en ucuz SUV modelleri de önemli bir başlık.

Hemen baştan belirtelim. Eylül ayında alabileceğini en ucuz SUV modelleri, 100.000 TL’nin hayli üzerinde. Yani sıfır bir SUV sahibi olmak için kesenin ağzını biraz açmanız gerekiyor.

İşte sıfır SUV modelleri fiyatları

Renault Kadjar

1 Renault Kadjar

Model: Touch 1.3 TCe 140bg
Fiyat: 175.650 TL