En Akıllı Telefonlar En Akıllı Kampanya İle Geliyor

Samsung GALAXY serisinden en akžllž telefonlar en akžllž kampanya ile geliyor

Samsung akıllı telefon indirim kampanyasıyla, tüm kullanıcılara bu özel deneyimi yaşama fırsatı sağlıyor.

Samsung Electronics, GALAXY ailesinin üç önemli üyesi için özel bir indirim kampanyası gerçekleştiriyor. Tüm kullanıcıların, benzersiz GALAXY deneyimiyle tanışabilmesi için, “GALAXY S4 mini”, “GALAXY Win” ve “GALAXY Trend Plus” modelleri, 26 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında geçerli olmak üzere, özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya çerçevesinde; GALAXY S4 mini 999 TL, GALAXY Win 749 TL, GALAXY Trend Plus ise 549 TL’lik tavsiye edilen fiyat etiketleri ile satışa sunuluyor.

Güçlü ve Kompakt: GALAXY S4 mini

4,3 inç qHD Super AMOLED ekrana sahip olan GALAXY S4 mini, 107 gramlık ağırlığı ve kompakt tasarımı sayesinde taşınabilirlik ve tek elle kullanım için ideal. GALAXY S4 mini, 1,7 GHz çift çekirdekli işlemcisiyle güçlü bir performansa imza atarak, kullanıcıların güç gerektiren işlemlerini hızla ve kolayca yapmalarına olanak tanıyor. GALAXY S4 mini, 8 MP arka ve 1,9 MP ön kamerası ile fotoğraf tutkunlarına da göz kırpıyor. Kullanıcılar aynı zamanda Anı Albümü özelliği sayesinde, fotoğraflarını otomatik olarak düzenleyebiliyor.

RANGE_23,9x35_FINAL

Samsung GALAXY S4 mini’nin, Group Play özelliği ile arkadaşlarınızla aynı anda aynı müziği dinleyebilir, aynı oyunu oynayabilirsiniz. ChatON kullanarak, hem arkadaşlarınızla sohbet edebilir hem de mesajlarınıza animasyon ekleyebilir, ses ya da görüntü kaydedebilirsiniz. Galaxy S4 mini ile artık yurt dışı seyahatleri çok daha kolay. S Çevirmen özelliği ile e-posta, mesaj veya ChatON gönderileri dâhil olmak üzere, anlık ses veya metin tercümesi yapmak da mümkün.

Çift SIM kartlı özgürlük: Samsung GALAXY Win

Mobil kullanıcılara benzersiz ve pratik bir seçenek sunan GALAXY Win, zorlu görevlerin üstesinden gelecek donanıma sahip olmasının yanı sıra, çalışma hayatını ve kişisel yaşamı birbirinden ayırmak için çift SIM kart desteğiyle geliyor. Cebinize rahatlıkla sığacak şekilde tasarlanan Samsung GALAXY Win, gücünü Android işletim sisteminden alıyor. Oyunlar ve çoklu medya kullanımı için ideal, güçlü bir donanımla gelen GALAXY Win; 1,2 GHz dört çekirdekli işlemcisi ve 4,7 inç ekranıyla göz alıcı bir seçenek.

 Ürünün 5 MP kamerası, kaliteli fotoğraf çekimini eğlenceli ve kolay hale getirmek için farklı efektler ve özelliklerle donatıldı. GALAXY Win, 8 GB dâhili hafıza ve 2.000 mAh bataryasıyla kullanıcılarına daha geniş çoklu ortam kullanımı ve daha uzun konuşma süresi sağlıyor.

Cihaz, zengin ve geliştirilmiş akıllı özelliklerle geliyor. Kolay Mod, en çok kullandığınız fonksiyonlara kolay erişim için basit ana ekran erişimi sağlarken, Akıllı Uyarı özelliği kaçırmış olabileceğiniz arama ve mesaj gibi içerikleri size hatırlatıyor. Motion UX özelliği ise basit hareket kontrollerine sahip diğer cihazlar için Mute (Sessiz), Refresh (Yenile) & Update (Güncelle) ve Scan (Tara) gibi fonksiyonlara erişimi gerçekleştiriyor.

Hızlı ve güçlü: Samsung GALAXY Trend Plus

Hız ve performansa önem veren kullanıcılar için tasarlanan Samsung GALAXY Trend Plus, ultra hızlı 1,2 Ghz çift çekirdek işlemcisi ve 4 GB’lık dâhili hafızasıyla, hızlı ve zahmetsiz çoklu görev geçişi için ideal. Daha akıcı geçişler ve daha hızlı web tarama, mobil deneyimi zahmetsiz, yenilikçi ve eğlenceli hale getiriyor. Genişletilmiş Bildirim Paneli de uygulamaları açmadan uygun bir genel bakış imkânı sunuyor.

Medya içerikleri için ideal 4 inç’lik WVGA ekran, canlı bir görsel deneyime imza atıyor. Videolar, web sayfaları ve fotoğraflar Samsung GALAXY Trend Plus’ın büyük ekranından en iyi şekilde yansıyor. Pratik, hızlı ve yüksek performanslı bir akıllı telefon deneyimi için Samsung GALAXY Trend Plus, ideal bir seçenek.    

PS Vita Slim İddialı Geliyor!