eBay Son 12 Ayda Apple Ürünlerinden Büyük Kar Sağladı

ebay inventory management post

eBay son 12 ayda Apple ürünlerinden 2 milyar dolarlık bir gelir elde etmiş.

Dünyanın en büyük alışveriş platformlarından biri olan eBay dünyanın dört bir köşesine birçok kategoriden ürün sağlıyor. Peki hiç merak ettiniz mi eBay satışları sonucunda ne kadar bir kar elde ediyor. İstediğiniz her şeyi ucuza bulabileceğiniz bu sitede birçok Apple ürünü de bulunuyor. iPhone, iPad, iPod gibi veya bu cihazlar için birçok aparatı eBay’da kolaylıkla bulmanız mümkün. eBay’ın son 12 ay içerisinde yalnızca Apple ürünlerinden sağladığı gelir 2 milyar dolar olarak karşımıza çıkıyor.

 

ebay-apple-640x370

 

 

Computerworld’ün son açıkladığı raporlara göre eBay yalnızca Apple ürünlerinden büyük bir kar elde etmiş durumda. Açıklanan raporda yer alan gelirin yalnızca son 12 ayda elde edildiği düşünüldüğünde de eBay’ın ne kadar çok Apple ürünü sattığı çok Apple ürünü sattığı daha iyi anlaşılacaktır. Öte yandan 2 milyar dolarlık gelirin % 55’ini iPhone’ların oluşturduğunu söylemekte de fayda var .

eBay üzerinden satılan Apple ürünlerinden, Apple’da en az eBay kadar gelir elde etmiş durumda.

eBay’ın son 12 ayda Apple ürünlerinden elde ettiği 2 milyar dolarlık gelirin %7’sini iPod’lar, %19’unu iPad’ler ve %20’sini Mac’ler oluşturuyor.

Lara Croft and the Temple of Osiris Aralık’ta Çıkıyor