Donald Trump’u Hacklediler!

Donald Trump’u Hacklediler

ABD Başkan Adayı Donald Trump’ın İnternet Sitesini hacklediler.

Skorksy ve Turkhackteam Üyeleri, İslamofobik söylemleriyle gündeme gelen ABD Başkan Adayı Donald Trump’ın, Kampanya Sayfasını hacklediler.

Site Nasıl Açılıyor?

Hackleme sonrası İnternet Sitesi başka bir sayfaya yönlendirilirken yeni sayfa Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile: “Ya haddini bileceksin ya da haddini bildireceğiz” yazısı ve Ezan sesiyle açılıyor.

Bir süre bu şekilde kalan İnternet Sitesi, Trump’ın Ekibinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. İnternet Sitesinin girişine ise Güvenlik Sayfası konuldu.

Hack Saldırıları Ne Kadar Sürecek?

Operasyonla ilgili bir açıklama yapan Skorsky: “Bu Operasyonu Trump’ın; İnsanlığa, Dinlere karşı Irkçı yaklaşımından dolayı yaptık. Kendisine yönelik Operasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Müslümanlar, Terörist olamaz” dedi.

Trump Teknolojiyle Yakından İlgileniyor

Müslümanlara karşı kullandığı Agresif sözlerle tepki çeken ABD Başkanlığı’na Aday olan Donald Trump’un bu kez hedefi Apple oldu.

Piyasa değeri olarak Dünyanın 1 numaralı olarak gösterilen Teknoloji Şirketine seslenen Trump: “Apple’ın lanet olası Bilgisayarlarını başka Ülkeler yerine kendi Ülkesinde yapmasını sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Trump, Apple’ın; Çin yerine ABD’de Ürünlerini üreterek daha çok ABD’liye iş imkânı sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Apple başta iPhone olmak üzere bütün ürünlerini Çin’de üretmeye devam ediyor. Foxconn, Apple’ın; Çin’deki en önemli İş Ortağı. Fabrika, önceki yıllarda ağır çalışma koşulları ve intihar olaylarıyla gündeme gelmişti.

Tarihin En Korkutucu Oyun Karakterleri!