Dell’den İş ve Eğlence İçin Akılcı Çözümler

dell inspiron5000

Dell, daha fazla üretkenlik ve kişisel kullanım özelliklerini bir arada sunan yeni “Inspiron 20 3000 Serisi Hepsi Bir Arada” bilgisayarlarını tanıttı. Dell ayrıca, “Dell UltraSharp UZ2715H, UZ2315H ve UZ2215H” Multimedya monitörlerinin dünya çapında satışına başlandığını da duyurdu.

Yeni “Inspiron 20 3000 Serisi Hepsi Bir Arada”, bu segmentin tüm cazip özelliklerini ince ve hafif bir tasarımda buluşturan, giriş seviyesindeki en son “Hepsi Bir Arada” ürünü olma özelliğini taşıyor. 20 inç’lik HD ekrana sahip ürünün taşınması da oldukça kolay. 20 derece açılı A şeklindeki çerçeve üzerine yerleştirilen ürün konforlu bir görsel deneyim sunarken, isteğe bağlı olarak dokunmatik şekilde de kullanılabiliyor. Cihaz, Waves MAXX Audio ve entegre derin bas hoparlörüyle kaliteli bir ses performansına da imza atıyor.

Inspiron 20 3000 Series AIO Touch Desktop with Peripherals

Dell Ultrasharp Multimedya Monitörlerle Yüksek Bağlantı Performansı

27, 23 ve 21,5 inç’lik yeni “Dell Ultrasharp Multimedya Monitörleri”, bağlantı konusundaki yetenekleri ile ilgi çekici. Eksiksiz multimedya konfigürasyonları, Full HD ekran çözünürlüğü, özelleştirilebilen görünümler ve 2 MP Full HD internet kamerası, serinin öne çıkan diğer özellikleri arasında. Microsoft Lync için optimize edilen monitörler, kullanıcıların bilgisayardan Lync kullanıcılarıyla sesli ve görüntülü görüşmeler yapabilmelerine imkân tanıyor. Bu sayede ekran paylaşımı, sanal tahtalarla işbirliği veya özel görüşmeler gerçekleştirilebiliyor. Görüntülü görüşmelerde, her iki taraf da birbirlerini oldukça net görebiliyor. 1920×1080 Full HD çözünürlüğü, ultra geniş 178/178 görüş açısı ve yankı giderme özelliği de performansı artırıyor.

dell_ultrasharp

Dell Inspiron 3000 ve 5000 Serisi: Şık ve akıllı bilgisayarlar

Yeni Inspiron 3000 ve 5000 serisi dizüstü bilgisayarlar, kullanışlı özellikleriyle öne çıkıyor. Kampüste dolaşarak ya da aile üyeleri ile ekran karşısında geçirilecek zaman için ideal olan yeni seri, Full HD dokunmatik ekranın zenginleştirdiği görsel deneyimi de beraberinde getiriyor.

22 mm’lik kalınlığıyla son derece minimal bir tasarıma sahip olan Inspiron 5000 serisi, azaltılan vidalarıyla donanım yükseltme işlemlerini de kolaylaştırıyor. 15 inç’lik Dell Inspiron, 5000 Intel  CoreTM i5-4210U işlemci, AMD Radeon  HD R7 M265 2GB DDR3 grafik belleği, 4 GB DDR3L sistem belleği,  500 GB HDD, 3 hücreli 43 WHr pil ve X17 BIOS ile “Mobile Mark 12” testlerine göre 7 saat 32 dakikalık pil ömrü sunuyor.

dell_inspiron5000

Serinin kapasitif dokunmatik ekranı içeriğin kolayca kaydırılmasını ve yakınlaştırılmasını sağlıyor. Yeni Inspiron serisi, dizüstü bilgisayarlar, pil ömrünü uzatan 4’üncü nesil “Intel Core i” işlemcilere sahip. Seri, isteğe bağlı AMD Radeon ya da NVIDIA GeForce bağımsız ekran kartı seçenekleri de sunuyor. Ses performansı konusunda da iddialı olan yeni Dell Inspiron dizüstü bilgisayarlar, Waves MaxxAudio ile birlikte geliyor.   

iPhone 6 Robotlar Tarafından Üretilecek