İnce Monitör Arayanlara Dell 27 Ultrathin

dell 27 ultrathin gallery 1 1

Dell 27 Ultrathin ince ve şık bir monitör arayanların yeni favorisi olmaya aday. CES 2017’de tanıtılan ürün bir monitörde görmeye alışık olmadığımız inceliği ve etkileyici tasarımıyla öne çıkıyor.

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri olan Dell, CES 2017’de farklı ürünleriyle de öne çıkmayı hedefliyor. Bu hedefe yönelik modellerden biri de Dell 27 Ultrathin adlı monitör. Çok ince bir profile sahip olan ürün bunu tüm diğer donanım bileşenlerini ayak kısmında toplayarak başarıyor. Bu sebeple cihaz ilk bakıldığında bir all-in-one bilgisayarı andırıyor. Tasarım çizgilerinin Dell XPS serisi ultrabook’ları andırdığı söylenebilir.

dell 27 ultrathin

Dell 27 Ultrathin şık ve ince tasarımının yanında görüntü kalitesi konusunda da iddialı bir ürün. Adından da anlaşılabileceği gibi 27 inç boyutunda olan cihaz Quad HD (2560 x 1440) çözünürlük sunuyor. Bunun yanı sıra da HDR desteği sunuluyor. USB-C, HDMI 2.0 ve ses bağlantıları bulunan Dell 27 Ultrathin Mart ayının sonlarına doğru yurtdışında piyasaya çıkacak. Ürünün CES 2017’de duyurulan fiyatı ise 700 dolar.

Yeni Bilgisayar Almak İçin En İyi Zaman