DataStar, AFOX’un Türkiye Distribütörü Oldu

DataStar, dünyanın önde gelen ekran kartı üreticilerinden AFOX’un Türkiye distribütörü oldu. AFOX markalı ekran kartlarının dağıtımına başlayan şirket, hem satış kanalına hem de tüketicilere kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka daha sunuyor.

AFox_logo

DataStar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, Hong Kong ve Tayvan merkezli bir şirket olan AFOX’un, son iki yıldır dünya pazarlarında daha aktif olduğunu belirtiyor. Bu yıl Batı Avrupa pazarına ağırlık verme kararı alan şirketin, Türkiye pazarına da önem verdiğini söyleyen Ulucan, “AFOX, Türkiye pazarında etkinliğini artırmak için DataStar’ı tercih etti. Biz de hem bayilerimize hem de tüketicilere yeni bir markayı daha kazandırıyoruz” diyor.  

Çin’deki üretim tesisinin yanında Çin ve Tayvan’da iki Ar-Ge merkezi olan AFOX, hem NVIDIA Geforce hem AMD Radeon yonga setlerini kullanan ekran kartları üretiyor. 22 ayrı testten geçerek tüketiciye ulaşan AFOX ekran kartları, kaliteli ve sağlam olmasının yanında uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Sevgili Ararken Hackera Yakalanma