Dark Souls 2’den İlk İzlenimler!

Dark Souls 2 Wallpaper 1

RPG dünyasının en kaliteli isimlerinden Demon Souls, önce Dark Souls, şimdi de Dark Souls 2 ile taçlandırıldı. Peki Dark Souls 2, beklenenleri verebiliyor mu?

Yıllarca önce Sony PlayStation platformunda, PC’deki benzerlerine gıpta ettirecek bir yapım ortaya çıktı: Demon Souls. Diğer türdeşlerinden kolayca ayrılan karanlık senaryosu, grafikleri ve oynanışı ile birinci sınıf bir oyundu. Eleştirilen iki noktası vardı: Zorluk seviyesi ve bug’ları… Birkaç yıl sonra piyasaya sürülen Dark Souls, pek çok otorite tarafından tarihin en iyi ve en gerçekçi RPG oyunu kabul edildi. Yine de öncüsünün, zayıflıklarına sahipti: Akıllara zarar zorluk seviyesi, kamera açısı sorunları ve bugları.

dark souls 2

Yıllar 2014’ü, aylar ise Mart’ı gösterdi ve Dark Souls’un sarsıcı sonundan sonra Dark Souls 2, raflardaki yerini aldı. Dark Souls 2, gerçekçi grafikleri, inanılmaz modellemeleri ve senaryosu ile yine tam not aldı. Ancak bir uyarımız var; eğer ilk Dark Souls size zor geldiyse hemen bu yazıyı okumayı bırakın ve Dark Souls 2’yi satın alma düşüncelerini aklınızdan çıkarın. Zira, zaman zaman eskisinden bile zor bir oyunla karşı karşıyasınız. Ancak, oyundaki buglar büyük ölçüde düzeltilmiş ve teknik sorun olarak nitelendirebileceğimiz pek az şey var. Zorluklardan hoşlanıyorsanız, Dark Souls 2 tam da size göre. Yine oyunda defalarca ve defalarca ve defalarca hatta defalarca kez öleceğinizi ve yeniden başlayacağınızı aklınızdan çıkartmayın.