Daha Fazla Güvenlik İçin Yenilikçi Platform

Kaspersky Lab Logo

SYSGO ve Kaspersky Lab, yeni platformun gerçek zamanlı işletim sistemi PikeOS ile entegrasyonundaki iş ortaklıklarının sonucunu duyurdular.

PikeOS ile birlikte Kaspersky Security System, gerçekleştirilen haberleşmelerin güvenlik ilkeleriyle uyumlu olmasını sağlıyor. Cihazların denetim ve kontrol seviyesinde korunması için endüstriyel sistemlerde, doğru olarak çalışmalarını sağlamak için Internet of Things (IoT) cihazlarında ve alt sistemleri İnternete bağlı bilgi ve eğlence bileşenlerinden ayırmak için otomotiv sistemlerinde ve daha birçok alanda kullanılabiliyor.

Kaspersky-Lab-Logo

 

Kaspersky Güvenlik Sisteminin temel özellikleri, belirli güvenlik ilkelerine uygun erişim denetimi kuralları uygulama, bilgi kaynaklarını sınıflandırma ve bileşenlerle etkileşimi yapılandırma becerilerini içeriyor.

Kaspersky Security System, bilgi sistemlerine entegre edilmek üzere tasarlanmış bir OEM bileşeni olarak sunuluyor ve yazılım ve donanım satıcılarının yanı sıra sistem entegratörlerinin de kullanımına uygun. Kritik altyapı nesnelerinde bilgi güvenliğini sağlamaya yönelik global girişimin bir parçası olan Kaspersky Lab, bir teknoloji ve hizmet paketi oluşturmak için çalışmalarına devam etmekte. Bu çalışımalar, güvenli bir işletim sistemi olan Kaspersky Security System ve endüstriyel otomasyonun her seviyesini kapsayan diğer bileşenleri içeriyor. Bu bileşenlerin tümü birbiriyle tamamen uyumlu; birlikte kullanıldıklarında müşteriye teknoloji altyapısı için en etkili korumayı sunuyorlar.

Spotify’dan Şarkı Dinleme Keyfine Sihirli Dokunuş