CoD Infinite Warfare Sistem Gereksinimleri Açıklandı

image 1

Battlefield’ın en büyük rakibi olan Call Of Duty serisi, yeni oyununu önümüzdeki hafta kullanıcılarına sunmaya başlayacak. Peki oyunu oynamak için ortalama bir sistem yeterli mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

FPS oyunlarına yeni bir soluk getiren Call of Duty serisi, Activision tarafından geliştirilen bir oyun. İlk olarak 2003 yılında oyun sektörününe katılan Call of Duty, adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarmıştı. Çıkışından itibaren sürekli aksiyonu ve harika senaryoları ile birçok oyuncuyu kendine bağlamıştı.

Zaman geçtikçe oyun sektörü konularını teknoloji çağına taşıdı. Birçok oyunda uzay temasını görmeye başladık. Call of Duty de bu akımdan nasibini alan oyunlardan. Uzay çağında geçiyor diyebileceğimiz Call of Duty Infinite Warfare, önümüzdeki hafta çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Duyuruluşundan beri oyun birçok kez eleştirilere maruz kalmıştı. Oyunun 5 ay önce paylaşılan ilk tanıtım videosu tam 5 milyon ‘dislike’ almıştı. Karşısında kendisinden tam tersi bir çıkış yapan Battlefield 1 gibi güçlü bir rakip bulunduran oyunu zorlu bir sınav bekliyor gibi. Bildiğiniz üzere Batllefield 1, 1.Dünya Savaşı’nı konu almayı tercih etmiş ve harika bir çıkış yapmıştı.

‘Ortalama Bir PC Yetmeyecek Gibi’

Oyunun sitem gereksinimlerine baktığımızda durum ortalama bir sisteme sahip olan kullanıcılar için pek sevindirici değil. Oyun son demlerine geldiğinden kullanıcıların bu sistem gereksinimlerine kesin gözüyle bakması gerekiyor. Oyunun sistem gereksinimlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit ya da daha üstü olan sistem.
– İşlemci: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz or equivalent
– Bellek: 8 GB RAM
– Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
– DirectX: Sürüm 11
– Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
– Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
– Ses Kartı: DirectX 11

Minecraft, Apple TV’ye Geliyor!