Blackberry Priv kimden daha ince?

blackberry priv2

Kanadalı telefon üreticisi Blackberry’nin yeni model telefonu Priv olacak. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

BlackBerry Priv, Samsung Galaxy Note 5’ten daha ince olacak. BlackBerry Priv’in diğer özellikleri ise şunlar olacak: 64 Bit destekli Qualcomm’un Snapdragon 805 yongaseti, 5.5 inçlik ekranın QHD çözünürlüğe: “2560×1440” sahip olması bekleniyor.

Gelen bilgilere göre BlackBerry Priv; şu zamana kadar ki en güvenli BlackBerry telefon olarak karşımıza çıkacak. Şirketin Güvenlik Önlemleri için Karmaşık bir Linux Kernel yapısını kullandığını sizlerle paylaşalım.

Eğer siz de güvenli bir telefon arıyorsanız şu aralar BlackBerry Priv’e dikkat etseniz iyi olacak. Telefonu; İnternet üzerinden ve Mağazalardan satın alabileceksiniz.

blackberry priv

ABD’li operatörlerde AT&T, Cellular ve Verizonda bu telefon satılmayacak. Kanada ve ABD arasındaki yasalardan dolayı telefon Uyumluluk Problemi yaşıyor.

16 Kasım’da telefon kesin olarak satışa sunulacak. ABD’de; 750 Dolar yaklaşık olarak 2152 TL, Kanada’da ise 950 Dolar’a yaklaşık olarak 2726 TL’ye telefon satılacak. Hem tasarım hem de özellikleriyle yeni model telefon çok dikkat çekeceğe benziyor.

Samsung Galaxy S5’e Android Lollipop 5.1.1 geliyor