Bim uygun fiyata Samsung Galaxy J4+ satacak!

Samsung Galaxy J4+

Bim, uygun fiyata Android Pie ile çalışan Samsung Samsung J4+ satacağını açıkladı. Galaxy J4+ modelinin özellikleri ve fiyatı hakkında her şey haberimizde.

Bim, A101’in Honor 7S hamlesinin ardından Galaxy J4+ modelini uygun fiyattan satışa sunacağını açıkladı. 10 Mayıs 2019 tarihinde seçili Bim mağazalarında satışa sunulacak olan Galaxy J4+, 999 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Geçtiğimiz günlerde Android 9.0 Pie güncellemesi alan Galaxy J4+, uygun fiyata güncel donanıma sahip olmak isteyenler için bire bir çözüm. Peki, Galaxy J4+ özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor?

Samsung Galaxy J4+ özellikleri neler?

Telefonda 6 inç büyüklüğünde HD+ ekran yer alıyor. Gücünü dört çekirdekli 1.4 GHz Cortex A53 işlemciden alatan J4+, 2 GB RAM’i ile akıcı bir Android deneyimi vadediyor. Telefonun arka bölümünde 13 Megapiksel çözünürlüğünde, ön bölümünde ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

A101 uygun fiyata Honor 7S satacak!

Çift SIM destekli telefonda 16 GB dahili depolama birimi yer alıyor. Bu depolama microSD kart ile arttırılabiliyor. 3.300 mAh kapasiteli batarya ile gelen J4+, kutusundan Android 8.0 ile çıkıyor. Daha sonra telefonu Android 9.0 Pie sürümüne güncelleyebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy J4+

Eğer uygun fiyata güncel donanım ve yazılımlı bir telefon almak istiyorsanız, Bim’in bu kampanyasını mutlaka değerlendirmelisiniz. Bakalım ilerleyen günlerde hem A101 hem de Bim cephesinden farklı hamleler gelecek mi?