BackBeat FIT yeni renkleriyle yazın enerjisini yansıtıyor

BackBeat FIT 4

Plantronics’in bluetooth kulaklık modeli BackBeat FIT, yazın trendi olan canlı renklerle yeniden tasarlandı. Kablo karmaşası yaşamayacağınız Backbeat FIT, asgari derecede su geçirmez özelliği, pil ömrü ve yeni renk seçenekleriyle farklı bir deneyim sunuyor.

Plantronics, BackBeat FIT ’i geliştirerek koleksiyonuna yeni renklerini ekledi. Kırmızı, mavi ve yeşilin yanı sıra, fuşya, lacivert, asker yeşili, krem rengi, parlak yeşil ve siyah gibi yeni renk seçenekleri de bulunan BackBeat FIT’ler spordaki tarzınızı belirleyecek. Kulağınızdan düşürmeyeceğiniz yeni BackBeat FIT’ler, portatif tasarımıyla da kullanmadığınız süre zarfında boynunuzda asılı kalıyor.

BackBeat FIT 2

Sadece renk seçeneklerine yaptığı eklemelerle yetinmeyen Plantronics, yeni nesil BackBeat FIT’lerin ses özelliklerini de geliştirerek tüketicinin beğenisine sunuyor. Daha yüksek bir versiyonda kullanıcıyla buluşan yeni BackBeat FIT’ler, 15 dakika gibi kısa bir süre şarj olduktan sonra 1 saate kadar kesintisiz kullanılabiliyor. Bluetooth teknolojisi ile cihazlara bağlanabilen BackBeat FIT, üzerindeki kontrol düğmeleri ve mikrofonuyla da işlevsellik kazanıyor.

BackBeat FIT

Gelen çağrıları kolayca yanıtlayabildiğiniz kulaklıklar, spor sırasında da dış dünyayla olan iletişiminizi koparmıyor. Kablo karmaşasından kurtaran kulaklık, 8 saat kesintisiz müzik dinleme imkanı sunarken, 6 saate kadar da konuşma süresi sunuyor. 14 güne kadar hazırda bekleme modu bulunan BackBeat FIT,  IP57 reytingi ile su geçirmezken nano kaplama sayesinde terlemeye karşı da dayanıklı.

BackBeat FIT 3

BackBeatFIT’in yeni renk seçeneklerinde kullanılan fosfor detayları ise özellikle karanlıkta görünürlük sağlıyor. Kulaklık kulak içi tasarımıyla esnek bir yapıda olan kulaklık, 24 gram ağırlığıyla da pek çok kulaklıktan hafif olma özelliği taşıyor.

Plantronics’in yeni BackBeatFIT kulaklıkları KDV dahil; 499 TL’dir.

Meizu M6 Note’un Çıkış Tarihi Belli Oldu