Avea’dan Yeni Bir Fırsat: Avea İş Ortağı Akademisi

Avea Is Ortagi Akademisi

Avea, İş Ortaklarına servis, ürün ve projelerinde destek olmak ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, başarıyla yürüttüğü Avea İş Ortağı Programı kapsamında yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Avea’nın iş ortaklarına yönelik olarak hayata geçirilen “Avea İş Ortağı Akademisi” ile mevcut İş Ortaklarının verimliliklerinin ve sadakatinin arttırılmasının yanı sıra aralarındaki bağın da güçlendirilmesi hedefleniyor. 6 ders ve 1 proje yarışması olmak üzere 7 bölümlük kapsamlı bir programdan oluşan Avea İş Ortağı Akademisi, 25 kişilik sınıflar dahilinde sunduğu özel eğitimle, İş Ortaklarına özel fırsatlar sağlarken; onları Avea markası ile ortak bir faydada buluşturarak her iki taraf için de katma değer oluşturmayı hedefliyor. Avea İş Ortağı Akademisi; Avea’nın mevcut ve potansiyel iş ortakları, geliştiriciler, girişimciler, proje sahipleri ve sektördeki ilgili tüm İş Ortaklarından oluşan geniş bir kitleye hitap ediyor.

Avea Is Ortagi Akademisi

Avea, iş ortakları ile sektöre katma değer sağlamaya hazırlanıyor

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan ve farklı sektörlerden güncel örnekler ve detaylarla zenginleştirilen Avea İş Ortağı Akademisi çatısı altında katılımcılara, segmentasyon, yeni ürün geliştirme, pazarlama, proje yönetimi, marka ve benchmark gibi konularda eğitimler verilecek.

En başarılı projeler ödüllendirilecek

Eğitimlerin ardından, katılımcıların uzmanlıklarına göre, içerik ve eğlence servisleri, mobil uygulamalar, mobil pazarlama, yeni nesil çözümler, kurumsal çözümler, M2M vb. alanlarda belirlenecek proje konuları, katılımcı gruplar arasında paylaştırılacak. Grupların, iki haftalık bir hazırlık sürecinin sonunda Avea Yöneticilerinden oluşan jüriye sunacağı projeler değerlendirilerek; seçilen ‘en başarılı projeler’ ödüllendirilecek.  Başarılı bulunan projeler, Avea ürünü veya projesi olarak sahiplenilerek, çeşitli kanallarda tanıtılacak ve proje sahiplerine ilgili İş Ortakları ile ticari ortaklık yapma fırsatı da sunulacak.

GTA San Andreas HD, PC’ye Geliyor!