ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED, IDEA ödülüne layık görüldü

ASUS Zenbook Pro 14 Duo

Profesyonellerin ilk tercihi olan, içerik oluşturma ve iş akışlarında adeta devrim yaratan ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED, yenilikçi tasarımıyla IDEA 2023’te Tüketici Teknolojisi kategorisinde Gümüş ödülün sahibi oldu.

Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği (IDSA) tarafından verilen ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödül programlarından Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödüllerini (IDEA 2023) kazanan markalar açıklandı.  Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED modeliyle, IDEA 2023 Tüketici Teknolojisi kategorisinde Gümüş ödülle onurlandırıldı. Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED, tasarım inovasyonu, kullanıcı faydası, müşteri/marka avantajı, sosyal fayda ve estetik alanlarındaki mükemmelliğiyle ASUS’a ödül getirdi.

Ödüller üretmek için bize ilham veriyor

Kullanıcıların yaşadığı zorlukları ve taleplerini takip ederek, yalnızca işlevselliği aşan çözümler yaratan ASUS, kullanıcı merkezli deneyimler ve günlük yaşama sorunsuz bir şekilde entegre edilen anlamlı yenilikler sunuyor. Benzersiz bir kullanıcı deneyimi garanti etme misyonu benimsediklerini söyleyen ASUS Baş Tasarım Sorumlusu Mitch Yang, “Tasarım taahhüdümüzü, tutkumuzu ve uzmanlığımızı yeniden teyit eden IDEA Gümüş ödülünü almaktan onur duyuyoruz.

Anlamlı yeniliklerle güzel cihazlar üretme misyonumuz, bizi inanılmaz deneyimlerle kullanıcıları memnun etmeye yönlendiriyor. Bu takdir, dünya çapındaki kullanıcıları güçlendirerek estetik, yenilik, performans ve işlevselliği harmanlayan en son tasarımları üretmeye devam etmemiz için bize ilham veriyor” dedi.

 ASUS Zenbook Pro 14 Duo

Yaratıcılıkta sınır tanımayan tasarım

ASUS, dünyanın ilk 14,5 inç 2.8K 120Hz OLED dokunmatik paneline sahip, son derece kompakt ve çift ekranlı yeni modeli Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED’i geçen yıl kullanıcılarıyla buluşturmuştu. Bilgisayarın en çarpıcı özelliği; çoklu görevler için kullanıcısına alışılmışın dışında, büyük bir görsel çalışma alanı sunan yeni nesil ScreenPad Plus özelliği.

12,7 inç 2,8K 120 Hz ScreenPad Plus, kullanıcısına ekstra araç çubukları ve yardımcı uygulamalar için ikinci bir ekran sunarken, aynı anda ana ekranda da görevlerini yürütebilme imkanı sunuyor. 13. Nesil Intel Core i9-13900H CPU’ya ve NVIDIA GeForce RTX 4060 dizüstü bilgisayar GPU’suna sahip Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED, ScreenPad Plus’ın seçici kullanıcılar için sanal bir kontrol paneli olarak ikiye katlanmasıyla sorunsuz ve verimli çoklu görev deneyimlerini güçlendiriyor.

ASUS ayrıca, ikinci ekranın görüş açısını optimize eden tasarımı sayesinde ısı dağılımını artıran orijinal bir Aktif Aerodinamik Sistem Ultra (AAS Ultra) kasa tasarımı ile dikkat çekiyor.

Toplam 5 ASUS modeli finale kaldı

Bu yıl toplam 5 ASUS ürünü, tasarım mükemmelliğine olan güçlü bağlılığını sergileyerek IDEA 2023 finallerine kalmayı başardı. Ultra hafif, ultra kompakt ve sürdürülebilir Zenbook S 13 OLED (UX5304), ultra güçlü Zenbook Pro 16X OLED (UX7602), ultra hafif ve çarpıcı Zenbook Pro 14 OLED (UX6404) ve etkileyici ProArt Studiobook Pro 16 / 16 / 16 3D OLED (W7604, H7604) finale ismini yazdırdı.

TECNO PHANTOM V FOLD : Amiral gemisi fiyatına sahip katlanabilir telefon