ASUS ZENBOOK NX500’ü Duyurdu

ASUS ZENBOOK NX500

Yeni ZENBOOK, kuantum nokta teknolojisine sahip dünyanın ilk 4K / UHD VisualMaster dokunmatik ekranına sahip.

ASUS bol ödüllü ZENBOOK Ultrabook serisinin yeni amiral gemisi ZENBOOK NX500’ü duyurdu. ZENBOOK’un zamanın ötesinde, klasik tasarımını yansıtan NX500, en son teknoloji ürünü bileşenleri olağanüstü performans için yeni ve şık, tamamen alüminyumdan üretilen kasa ev sahipliğinde buluşturuyor. Yeni ve büyüleyici ASUS VisualMaster ekran teknolojisini ilk kez gün yüzüne çıkaran NX500, inanılması zor seviyede doğal ve canlı renk üretimine olanak tanıyan, 3M QDEF (kuantum nokta iyileştirme filmi) teknolojisi ile donatılmış, dünyanın ilk 15,6 inç 4K / UHD (Ultra HD) dokunmatik ekranına sahip.

ASUS_ZENBOOK_NX500

NX500 dördüncü nesil, güçlü Intel Core i7 işlemci ve en güncel NVIDIA GeForce GTX 850M ekran kartı sayesinde sorunsuz çoklu işlev, akıcı 4K / UHD video oynatma ve tepki hızı yüksek oyun anlayışını aynı bünyede buluşturuyor.

ZENBOOK NX500, tüm dünyada ürünlerin tasarım kalitesi, inovasyon seviyesi, işlevsellik, ergonomi ve daha birçok belirli kriterdeki kalitesini tescillemesi ile tanınan 2014 IF Design ödülünün gururlu sahibi olma özelliğini taşıyor.

VisualMaster ekran — Gelecek, hemen şimdi!

Yeni ASUS VisualMaster ekran teknolojisine sahip ilk ASUS ürünü olma özelliğine sahip ZENBOOK NX500 bu yönüyle olağanüstü ayrıntı, netlik, kesinlik ve canlı renkler sunabiliyor. NX500’de bulunan 15.6 inç IPS dokunmatik VisualMaster ekran 4K / UHD çözünürlük sunarak çarpıcı görüntüler sunuyor. NX500, %100 NTSC, %108 Adobe RGB ve %146 sRGB olmak üzere ultra genişlikte renk gamına olanak tanıyan kuantum noktaları kullanan 3M QDEF teknolojisi ile donatılmış, dünyanın ilk 15.6 inç dizüstü bilgisayar ekranına sahip. NX500 bu yönüyle beklentilerin çok ötesinde bir aralıkta renkler ve tonlar sunarak görüntüleri çok daha zengin ve canlı hale getiriyor.

ASUS_ZENBOOK_NX500_2
NX500 — ZENBOOK daha da gelişti

ZENBOOK’un zamanın ötesinde, klasik tasarımını temel alan NX500, yeni inceltilmiş şeklini kapakta yer alan ZENBOOK’a özgü eğri metal uçlarla tamamlıyor. Tek blok alüminyumdan işlenen ve şaşırtıcı inceliğe kavuşan NX500 hem üstün taşınabilirliğe hem de üstün şıklığa sahip. Her ayrıntısı stil ve işlevsellik ilkesi ile tasarlanan NX500’ün tek parçalı çerçevesiz yapıda klavyesi ve ortam ışığı sensörü ile kontrol edilen arka aydınlatması tüm ışık koşullarında mükemmel aydınlatma sağlıyor.

Üstün güç, üstün bağlanırlık

Her ZENBOOK gibi NX500 de yalnızca inanılmaz şık olmakla kalmıyor, Intel Core i7 dört çekirdekli işlemcisi ve 2 GB GDDR5 bellekli NVIDIA GeForce GTX 850M ekran kartı sayesinde her türlü bilgi işlem görevi için gereken gücü de sunabiliyor. Son teknoloji ürünü 512 GB PCI Express (PCIe) x 4 katı hal diski (SSD) ve sayısı ikiye varan SATA 3 SSD’ler (RAID 0 dizisi olarak ayarlanabiliyor) sayesinde ultra seviyede tepkisel veri aktarımları ve hızlı uygulama yükleme süreleri sunan NX500, kullanıcısını asla bekletmiyor. Üç USB 3.0 girişi USB 2.0’a kıyasla on kat daha hızlı veri aktarımı yaparken, yeni nesil Broadcom çift bant üç akımlı 802.11ac Wi-Fi ise uyumlu yönlendiricilerle birlikte 802.11n’ye kıyasla üç kat daha yüksek hız sağlıyor. Entegre Bluetooth 4.0 en güncel yüksek hızlı yan donanımlara bağlantı sağlıyor.

Sınırlı Sayıda Üretilecek Beyaz Sony PS4 Destiny Gün Yüzüne…