Asus E1Z Projektör USB Üzerinde Görüntü Aktarıyor

asus e1z android projektor tasinabilir

Computex 2015’te Asus’un mini projektörü dikkat çekti. Asus E1Z projektör, dahili pili ve micro USB üzerinden görüntü aktarımıyla oldukça kullanışlı bir ürüne benziyor.

asus-e1z-android-projektor

Teknoloji devi Asus, yeni LED projektörünü Computex 2015 fuarında sergiledi. Asus E1Z olarak adlandırılan bu yeni projektör ufak boyutlarıyla dikkat çekiyor. Hemen hemen iri bir güç kaynağı (Power Bank) boyutlarında olan Asus E1Z projektör, içerisinde 6000 mAh pil ile geliyor. Dahili pil ile herhangi bir adaptöre bağlamadan görüntü aktarımı yapabiliyor. Asus E1Z bu görüntü aktarımını, Android cihazlarda micro USB bağlantısı üzerinden gerçekleştiriyor. Standart projektörler gibi HDMI veya DVI bağlantılara ihtiyaç duymuyor.

Dahili pili sayesinde hem kendi enerji ihtiyacını hem de görüntüyü micro USB üzerinden aldığı Android cihazın enerji ihtiyacını karşılayarak oldukça pratik bir ürün olduğunu bizlere gösteriyor. Taşınabilir projektörlere yeni bir soluk kazandıracak olan Asus E1Z, 200 Dolar civarında bir fiyatla satışa çıkacak.

Akıllı Telefonlar Bilgisayarları Yedi!