Ashley Madison 43 milyonu gördü!

Ashley Madison 43 milyonu gördü

Dünyanın en ünlü aldatma sitesi Ashley Madison, Temmuz ayında yaşanan hacklenme skandalına rağmen büyümeye devam ediyor.

Son verilen bilgilere göre popüler aldatma sitesi 43 milyon abonenin üzerine çıkmayı başardı. Hatırlayacağınız üzere söz konusu platform geçtiğimiz Temmuz ayında hacklenme skandalı ile gündeme oturmuştu.

Dünyanın en ünlü aldatma sitesi Ashley Madison, Temmuz ayında yaşanan hacklenme skandalına rağmen büyümeye devam ediyor. Son verilen bilgilere göre popüler aldatma sitesi 43 milyon abonenin üzerine çıkmayı başardı. Hatırlayacağınız üzere söz konusu platform geçtiğimiz Temmuz ayında hacklenme skandalı ile gündeme oturmuştu. Buna rağmen büyümeye devam eden 39 milyon üyeye sahip çöpçatanlık sitesi, yaşanan bu skandala rağmen 6 ay gibi kısa bir sürede 4 milyon yeni üye kazanarak 43.3 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.

Temmuz ayında yaşanan hack skandalına rağmen kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşayan site, konuyla ilgili farklı iddialarında ortaya atılmasına neden oldu. Bu durumun gerçeği yansıtmadığını öne süren bazı kişiler, detayları paylaşılmayan verilerin bir pr çalışması olduğu görüşünde. Söz konusu bu artışın arkasındaki sebep, Ashley Madison’un üst firması olan Avid Life Media sözcüleri tarafından açıklanmadı.

Sitenin sözcüsü 31 Ağustos tarihindeki açıklamaya herhangi bir güncelleme yapılmayacağını ve bu rapor hakkında yoruma sahip olmadığını dile getirdi. Popüler aldatma sitesi bu durumdan kolay kolay kurtulacak gibi görünmüyor. Bununla beraber Ashley Madison’un bu büyümeye rağmen çalışmaya devam edip etmeyeceği de belli değil. Yaşanan hacklenme olayı sonrasında siteye karşı üyeleri tarafından çok sayıda dava açılmış durumda.

Spotify’in başı dertte!