Apple’nın WWDC Organizasyonu Ertelendi!

apple watch ucuz

Apple’ın World Wide Developer Congress 2016’da (Dünya Mobil Cihazlar Kongresi 2016), yapacağı gövde gösterisi, birkaç günlük gecikme ile start alacak. 

Öncelikle şunu belirtelim; Büyük Elma, “henüz” resmi bir gecikme duyurusu yapmadı ve ama sızan veriler tam da buna işaret ediyor. Normal şartlarda Apple, Dünya Mobil Cihazlar Kongresi’nin ilk gününde gücünü gösterir ve yeni teknolojilerini tanıtırken, yeni tablet, akıllı telefon ve bilgisayarları hakkında önemli ipuçları paylaşırdı.

Uzun süredir bilindiği üzere Dünya Mobil Cihazlar Kongresi, 13 Haziran 2016’da başlayacak ve 17 Haziran 2016’da sona erecek. Geleneklere göre, Apple’ın, 13 Haziran’da şovunu yapması bekleniyordu. Ne var ki yönetim, bu kez son güne kadar bekleme kararı aldı.

apple

Dünya Mobil Cihazlar Kongresi’nde izleyici olmak, eğer basın mensubu değilseniz epey meşakkatli. Büyük Elma, kullanıcıları arasında mini bir piyango düzenleyecek. Bu piyangoya katılmak için sadece Amerikalı üreticinin bir cihazına sahip olmanız yetmeyecek, şirket, garantili bir yöntem izleyerek kredi kartı bilgilerinizi de talep edecek. Teknoloji devinin gereğinden fazla ciddi olduğunu söylememiz mümkün.

Apple; iOS ve OS X işletim sistemlerinin yeni becerilerini tanıtacak. Şunu da unutmayalım: Artık OS X ismi kullanılmayacak. OS X’nin ismi MacOS olarak değiştirildi. Elbette bu zekice bir pazarlama stratejisi. Kullanıcılar, en güncel MacOS işletim sistemiyle bezenmiş, cihazları almayı veya güncellemeye en yakın cihazları tercih etmeye yönlendirilecek.

17 Haziran 2016’da bombalar patlayacak gibi. Tüm gelişmeleri anbean sizinle paylaşacağız.