Apple Arcade oyunları belli oldu!

Apple Arcade oyunları

iOS, iPadOS, macOS ve tvOS’e gelecek olan Apple Arcade oyunları ile karşımıza çıktı. Bakalım Apple Arcade ilk olarak hangi oyunlar ile gelecek?

Apple, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen WWDC 19 etkinliğinde Apple Arcade sistemini duyurmuştu. Xbox’ın Game Pass sistemine benzer bir yapıda olan Apple Arcade, iOS, iPadOS, macOS ve tvOS’te çalışacaktı.

iPhone 11 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

19 Eylül 2019 tarihinde Türkiye’de aylık 34,99 TL gibi yüksek bir fiyattan kullanıma sunulacak olan Apple Arcade’in ilk olarak hangi yapımları barındıracağı belli oldu. Biz de sizler için Apple Arcade sisteminde yer alacak oyunları bir araya getirdik.

İşte Apple Arcade oyunları!

  • Gameloft’tan “Ballistic Baseball”, çok oyunculu canlı bire bir maçlarla atıcıyla vurucu arasındaki yoğun mücadeleyi yaşatan, aksiyonla dolu bir arcade beyzbol oyunu.
  • ChuChu Rocket! Universe”te Sega, çok sevilen ChuChu’ları zihinleri zorlayan 100 bulmacayla tuhaf ve harika gezegenlerden oluşan bir evrene fırlatıyor.
  • Devolver imzalı “Exit the Gungeon”da oyuncular, tehlike seviyesi gittikçe artan engeller ve rakiplerle karşılaştıkları, çökmeye devam eden bir zindandan kaçmaya çalışıyorlar.
  • Kıyamet sonrasında geçen bir yol macerasını konu alan Finji imzalı “Overland”de, oyuncular tehlikeli yaratıklarla savaşıyor, yolda kalan gezginleri kurtarıyor ve hayatta kalmak için yolda buldukları malzemeleri topluyorlar.
  • Bandai Namco’nun sunduğu yepyeni arcade deneyimi “PAC-MAN PARTY ROYALE”, kalan son PAC-MAN’in kazandığı dört oyunculu Savaş Modu ile birlikte geliyor.
  • Blowfish’ten “Projection: First Light”ta oyuncular, mitolojik bir gölge oyununda yaşayan ve bir aydınlanma yolculuğuna çıkarak yola antik kültürlerin efsanevi kahramanlarının yardımıyla devam eden Greta’nın maceralarına eşlik ediyorlar.

Apple Arcade oyunları

  • Ubisoft’un sunduğu “Rayman Mini”de, Rayman bir karınca kadar küçülüyor! Oyuncular böcekler, mantarlar ve bitkilerden yararlanarak bu dünyadan olabildiğince hızlı şekilde kaçmaya çalışıyor veya mükemmel puana ulaşmak için tekrar tekrar denemeye devam ediyorlar.
  • WayForward’ın “Shantae and the Seven Sirens” adlı oyununda oyuncular, sular altında kalmış devasa bir şehri keşfederken Half-Genie’nin şimdiye kadarki en heyecan verici macerasında Seven Sirens ile mücadele ediyorlar.
  • Snowman’in “Skate City”si, şehrin sokaklarını patencilerin oyun alanına dönüştürerek multi-touch kontrollerle sokak patencilerinin kalbine ve ruhuna hayat veriyor.
  • RAC7’dan “Sneaky Sasquatch”te oyuncular, kılık değiştirip yiyecek saklama kutularını ve piknik sepetlerini yağmalayarak, golf oynayarak ve Koca Ayakların yaptığı diğer birçok şeyi yaparak bir Koca Ayağın hayatını yaşıyorlar.
  • Rebecca Sugar’ın da yazarları arasında bulunduğu, orijinal bir Cartoon Network oyunu olan “Steven Universe:Unleash the Light”, olağanüstü bir mobil rol yapma oyunu (RPG). Bu oyunda oyuncular favori karakterlerini seçip kendi ekipleri için Değerli Taşları belirliyor, yeni ve muhteşem becerilerin kilidini açıyor ve alternatif kostümlere bürünüyorlar.
  • Rogue Games’den “Super Impossible Road”, oyuncuların galaksinin muhteşem manzaralarında yer alan keskin virajlı yollarda ustaca manevralar yaptığı fütüristik ve yüksek tempolu bir yarış oyunu.
  • Bossa’nın sunduğu “The Bradwell Conspiracy”, göz alıcı bir stile sahip, komplolarla dolu, esprili ve heyecan verici bir macera oyunu.
  • Noodlecake imzalı “The Enchanted World”de oyuncular, genç bir perinin karanlık güçlerin parçaladığı sihirli bir dünyayı tekrar bir araya getirmesine yardımcı oluyorlar.
  • Square Enix’ten “Various Daylife”, “Bravely Default” ve “Octopath Traveler”ın yaratıcılarının sunduğu yepyeni bir rol yapma oyunu. İmparatorluk Çağı’nın 211. yılında, oyuncular Erebia şehrinde hayatı dolu dolu yaşarken yeni bulunan bir kıtayı keşfediyorlar.

iPhone 11 tanıtıldı! İşte iPhone 11 özellikleri!

iPhone 11 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri