Anker yeni taşınabilir şarj cihazını piyasaya sürdü

a12

Anker teknolojik envanter listesine bir yenisini daha ekledi. Firma140W hızlı şarj özelliğine sahip PowerCore 24K taşınabilir şarj cihazını tanıttı.

Anker PowerCore 24K GaN olarak adlandırılan model 140W şarj hızında diğer cihazları şarj etmenin yanı sıra şarj edilebilen 24.000 mAh pille kullanıcıların karşısına çıkıyor. Taşınabilir şarj cihazı PowerCore 24K, önceki modeline göre var olan özelliklerin yükseltilmesiyle ortaya çıkıyor.

anker

PowerCore 24K, Power Delivery 3.1 çalışma prensibine sahip. USB-A bağlantı noktası 18 W’ta şarj olurken aynı anda 140 W şarj çıkışı verebilen iki USB-C bağlantı noktası vardır. Son GaNPrime şarj cihazlarında kullanılan GaN 3 teknolojisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Teknoloji, daha verimli bir AC-DC dönüşümü ve daha yüksek güç çıkışı sağlar. Teknoloji ayrıca daha kompakt ve sıcaklık açısından çok daha iyi performans gösteriyor.

a44

PowerCore 24K, şarj bilgilerini gösteren akıllı bir dijital ekrana sahiptir. Bağlı her cihazın güç çekişi, güç bankasının güç durumu ve yeniden şarj olma süresi gibi bilgiler veriyor. Şirket ekranın yalnızca mevcut gücü korumak için gerektiğinde kullanılması gerektiğini söylüyor. Şirket tarafından piyasaya sürülen diğer şarj cihazları arasında, tek bir bağlantı noktasından 150W şarjlı Anker 747 GaNPrime yer alıyor. Anker 747 GaNPrime, Power Delivery 3.1 teknolojisine sahip değil.

Apple’ın ilk etaptaki hedefi 90 milyon iPhone 14