Android’li telefonun içindekileri öğrenebileceğiniz 5 uygulama!

android donanim uygulamalari

#İŞBİRLİĞİ

Telefonların teknik özellikleri hemen her kullanıcının merak ettiği detaylar arasında. Bu galerimizdeki uygulamaları kullanarak, telefonların tüm teknik özelliklerini öğrenebilirsiniz. İşlemci, ekran, sensörler ve batarya gibi detayları hem test edip hem öğrenmek için bu ücretsiz uygulamaları kullanabilirsiniz.

android-donanim-uygulamalari

Akıllı telefonlar oldukça fazla ve çeşitli özelliklere sahip olmaya başladı. İşlemci ve RAM detayları dışında cihazlarda bulunan sensörler ve GPS, Wi-fi, Bluetooth gibi detaylar her zaman her yerde listelenmeyebiliyor. İşte bu gibi durumlarda yardım alabileceğiniz bazı uygulamalar var. Bu galerimizde sizler için Google Play Store’da yer alan 5 ücretsiz uygulamayı derledik. Bu uygulamaları kullanarak elinizdeki akıllı telefon veya tablet bilgisayarın tüm detaylarını öğrenebilir, test edebilirsiniz.

Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli. Uygulamaların tamamının ücretsiz olduğunu baştan belirtelim. Bazı uygulamalar ek özellikler için ücret isteyebiliyor ancak indirmek ve temel detayları görüntülemek hepsinde ücretsiz. Mobil cihazları daha yakından tanımak için kullanabileceğiniz uygulamalar, ilerleyen sayfalarda sizleri bekliyor.