Android için en iyi 5 ücretsiz güvenlik uygulaması!

android guvenlik uygulamasi 0

#İŞBİRLİĞİ

Android işletim sistemli bir akıllı telefon veya tablet bilgisayar kullanıyorsanız, güvenlik uygulamalarını mutlaka incelemenizde fayda var. Ücretsiz olarak hizmet veren en iyi güvenlik uygulamalarından beş tanesi bu galerimizde sizlerle.

Mobil teknolojilerin giderek gelişmesi, her geçen gün daha fazla kişisel bilgimizi mobil cihazlarımızda tuttuğumuz anlamına geliyor. Binlerce farklı mobil uygulama, onlarca farklı kullanıcı adı ve şifre, fotoğraflar, videolar ve rehber derken aslında mobil cihazlarımızda kaybedebileceğimiz çok fazla şey var. Üstelik bunlar sadece işin veri tarafı. Bir diğer tarafı ise virüsler sebebiyle istenmeyen faturalarla karşılaşmak.

Son aylarda sıkça gündeme gelen güvenlik krizlerinden bir nebze olsa uzak durmak için kullanabileceğiniz bazı mobil uygulamalar var. Çoğu masaüstü platformlardan tanıdık olan anti-virüs ve güvenlik yazılımları artık uygulama şeklinde Android platformunda. Android güvenlik uygulaması kategorisindeki en iyi 5 ücretsiz uygulamayı sizler için derledik. Güvenliğe önem verenleri ilerleyen sayfalara davet ediyoruz.